Gambit má datum premiéry

Gambit má datum premiéry | Fandíme filmu
X-Menovský zlodějíček se chystá na svou první samostatnou eskapádu.

O Gambitovi se dlouho mluvilo na půl úst, avšak v posledních měsících nabírá spin-off X-Menů jasnější a jasnější obrysy. V říjnu byl do hlavní role oficiálně obsazen Channing Tatum, jako scenáristé se projektu chopili Josh Zetumer (Robocop 2014) a Chris Clermont (komiksový autor Gambita). Teď bylo ohlášeno také datum premiéry, které je ve Spojených státech stanoveno na 7.10. 2016.

Co zatím o projektu víme? Nový Gambit by se mohl představit už v týmovce X-Men: Apocalypse a je třeba mít na paměti, že se jedná se o plný restart, postava nebude mít žádnou souvislost s předchozí verzí, kterou hrál ve filmu X-Men Origins Wolverine Taylor Kitsch. Ostatně, X-Men: Budoucí minulost události Wolverina mažou, takže nás filmaři mohou překvapit, jak jen budou chtít. Tatum v posledním rozhovoru znovu zopakoval, že chce k příběhu hrdinova původu přistoupit co nejoriginálnějším způsobem a rozhodně by hned v prvním filmu neměl zachraňovat svět. Dříve Channing dokonce odvážně tvrdil, že by chtěl "změnit zažité koncepty komiksových filmů".

Z toho co víme z různých rozhovorů a z komiksů, bude na plátně Gambit antihrdina, muž na hraně mezi dobrem a zlem, který se s X-Meny nekamarádíčkuje každý den. Je to zloděj a zároveň gentleman s dobrým srdcem, namyšlený frajírek a také jižan, tedy rodák z New Orleans (Louisiana by měla hrát ve filmu roli). Gambit ovládá proudy čiré kinetické energie, ale také je zručný v boji muže proti muži, ve kterých využívá tyč bo.

Zdroj: The Wrap

Gambit

USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest