Daredevil: První trailer

Daredevil: První trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Představujeme první marvelovský seriál společnosti Netflix, která postupně přinese jednotlivé Defenders, pouliční kolegy Avengers.

Daredevil patří mezi nejpopulárnější komiksové hrdiny nakladatelství Marvel a v hrané podobě už jej jednou zpracoval celovečerní film s Benem Affleckem v hlavní roli. Snímek se nesetkal s nijak výrazným úspěchem a studio Fox plánovalo restart. Než se k němu však stačilo propracovat, propadla práva na značku zpět Marvelu, který se ve spolupráci s online videopůjčovnou Netflix rozhodl z Daredevila udělat seriál.

Čeká nás tak celkem 13 hodinových epizod o právníkovi Mattovi Murdockovi, který v dětství přišel o zrak, ale všechny jeho ostatní smysly byly výrazně zesíleny. Murdock zasvětil svůj život boji s bezprávím, ve dne v soudní síni, v noci v potemnělých ulicích New Yorku, prolezlých zločinem. Kromě zesílených smyslů pomáhají maskovanému mstiteli v boji proti grázlům pouze dokonalá fyzická kondice, znalost bojových umění a speciálně upravená hůl.

Aktuální verze by měla být oproti té s Affleckem výrazně drsnější a pochmurnější, přesto bude patřit do propojeného Marvel Universe. Zatím přesně nevíme, jakým způsobem bude seriál provázán s filmy či se seriály stanice ABC (Agenti S.H.I.E.L.D.u, Agentka Carter), už delší dobu je ale známo, že společně s hrdiny dalších seriálů společnosti Netflix (A.K.A. Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage) jednou utvoří superhrdinský tým The Defenders. A zatímco Avengers zachraňují celý svět, na bedrech Defenders leží tíha odpovědnosti za "lidi ze sousedství".

Hlavního hrdinu si zahrál Charlie Cox (Hvězdný prach, Boardwalk Empire), padoucha Kingpina, který si chce podmanit New York, potom Vincent D'Onofrio (Právo a pořádek, Muži v černém, Olověná vesta). V dalších rolích vystupují Rosario Dawson (Sin City, Clerks II), Elden Henson (Hunger Games, Osudový dotek), Deborah Ann Woll (Pravá krev) nebo Scott Glenn (Sucker Punch, Silverado, Mlčení jehňátek). Sérii společně připravili Drew Goddard (Chata v horách, Monstrum), Jeph Loeb (šéf televizní divize Marvelu, autor mnoha komiksů a seriálů) a Steven S. DeKnight (Spartacus, Smallville, Buffy), který zároveň působí jako showrunner.

První trailer zatím naznačuje, že se dočkáme především hloubání v hrdinově nitru, a že se seriál bude skutečně držet při zemi. Ostatně, víc než akce má být Daredevil kriminální drama. Pokud hrdina uspěje, není vyloučena jeho návštěva na filmovém plátně a vedle série The DefendersNetflix opci i na další seriálovou sérii. Všech 13 dílů první sezony bude zveřejněno 10.4. 2015, a protože Netflix hodlá v nejbližších letech expandovat po celém světě, můžeme jen doufat, že si už brzy budeme moci Daredevila užívat zcela legitimním způsobem i v našich končinách. Protože co si budeme povídat, fanoušek svůj oblíbený projekt rád podpoří, ale musí takovou možnost dostat. Kromě traileru přidáváme i několik oficiálních obrázků.

Daredevil: První trailer

Galerie: 9

Daredevil: První trailer | Fandíme filmu Daredevil: První trailer | Fandíme filmu Daredevil: První trailer | Fandíme filmu Daredevil: První trailer | Fandíme filmu Daredevil: První trailer | Fandíme filmu Daredevil: První trailer | Fandíme filmu Daredevil: První trailer | Fandíme filmu Daredevil: První trailer | Fandíme filmu Daredevil: První trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest