Suicide Squad: Viola Davis potvrdila vyjednávání

Suicide Squad: Viola Davis potvrdila vyjednávání | Fandíme filmu
Talentovaná herečka se rozpovídala o roli tvrdé šéfky, kterou téměř s jistotou bude hrát.

Obsazení filmu o komandu komiksových superpadouchů bylo odhaleno v nedávné oficiální zprávě. Jediná role zůstala neobsazena, role Amandy Waller, drsné šéfky, která drží kriminálníky na uzdě. Už starší zákulisní zprávy tvrdily, že do role bude s největší pravděpodobností obsazena Viola Davis (Černobílý svět, How To Get Away With Murder) a teď se o roli rozhovořila sama herečka.

Doslova řekla, že komiksy ještě číst nezačala, ale s postavou se seznámila a kvůli Suicide Squad řeší svůj pracovní rozvrh. Postava ji fascinuje, líbí se jí, jak je protikladem ke všem super-lidem, silná, velká žena, připravená zvednout zbraň a střílet. Violu láká zkoumat Amandinu psýché a stejně tak ji láká zvednout zbraň.

Herečka tedy v rozhovoru nikdy doslova neřekla, že smlouvu podepsala, avšak role ji zjevně zaujala a buď se snaží upravit svůj rozvrh tak, aby mohla Suicide Squad natáčet, anebo už přeci jen kontrakt podepsala a teď kvůli filmu dodatečně upravuje svůj harmonogram - právě tahle nuance není z jejího vyjádření zcela jednoznačná.

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, která tým dává dohromady a řídí jej. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Zdroj: Nerdreport

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest