Suicide Squad: Masivní obsazení oficiálně potvrzeno

Suicide Squad: Masivní obsazení oficiálně potvrzeno | Fandíme filmu
Warner odhalil, kdo všechno bude součástí superzločineckého týmu a herecké složení je nejlepší, v jaké jsme mohli doufat.

Že se casting Suicide Squad vyvrbí až takhle hezky, jsme snad ani nečekali! Jared Leto (Klub poslední naděje, Requiem za sen, zpěvák kapely 30 Seconds to Mars) si zahraje Jokera, Margot Robbie (Vlk z Wall Street) si zahraje Harley Quinn, Tom Hardy (Temný rytíř povstal, Warrior) si zahraje Ricka Flagga, Jai Courtney (Smrtonosná past 5, Terminator: Genisys) si zahraje Boomeranga, Cara Delevingne (Pan, úspěšná modelka) si zahraje Enchantress a ve filmu se skutečně objeví také Will Smith (Den nezávislosti, Muži v černém), který bude hrát Deadshota! Především v jeho účast asi doufal málokdo, navíc nikdo netušil, že má hrát právě tohoto zabijáka. Zbytek impozantního obsazení se také nakonec potvrdil. V dalších rolích už tak jasno není.

Podle jednoho zdroje se ve filmu nakonec neobjeví Jesse Eisenberg (The Social Network, Batman v Superman: Dawn of Justice) v roli Lexe Luthora, maximálně bude mít malé cameo. Podle druhého zdroje se o jeho možné účasti zatím jedná, součástí tiskové zprávy jeho jméno každopádně nebylo. Také se hledá představitelka Amandy Waller a studio by do role údajně chtělo Violu Davis (Černobílý svět, How to Get Away With Murder), Octavii Spencer (Černobílý svět, Snowpiercer) nebo Oprah Winfrey (Komorník, moderátorka talkshow).

Film natočí režisér David Ayer (Železné srdce, scenárista Training Day), který je v současné tiskové zprávě označován také jako jediný scenárista, což by potvrzovalo zvěsti, že se projekt dočkal masivního přepisování. Projekt je občas označován jako mix Tuctu špinavců s Dannyho Parťáky a Greg Silverman, jeden ze šéfů Warneru, o filmu řekl, že „dá nový význam tomu, co to znamená být padouch a co to znamená být hrdina“. Premiéra je stanovena na 5.8. 2016, podle starších zpráv začne v únoru preproduce, točit se bude od dubna do konce srpna v kanadském Torontu.

Suicide Squad má v komiksovém DC Universu několik různých inkarnací, ale v té nejzajímavější jde o vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. V týmu se objevila celá řada slavných padouchů, ale v samotném filmu se mají objevit následující postavy, ke kterým přidáváme popis jejich komiksových předobrazů:

Amanda Waller - Drsná šéfka celého projektu, která tým dává dohromady a řídí jej.

Rick Flag - Vůdce týmu v poli, zkušený bývalý voják, který nenávidí skutečnost, že musí vést komando kriminálníků.

Deadshot - Všehoschopný vrah a vynikající ostrostřelec, který za peníze udělá cokoliv a je tak trochu posedlý vlastní smrtí. V týmu ale našel svou alternativní rodinu a dostatek vzrušení z nebezpečných úkolů.

Boomerang - V komiksech známý jako Captain Boomerang. Začínal jako obyčejný zlodějíček, později se stal výrazným záporákem Flashe, kterého dokázal ohrožovat pomocí svých speciálních bumerangů. V Suicide Squad působil ohromné potíže, manipuloval ostatní členy a dokonce měl v komiksech rasistické tendence.

Enchantress - Dívka s rozdvojenou osobností se po vyřčení zaklínadla mění v mocnou kouzelnici Enchantress. Svou zabijáckou temnou stránku nenávidí, ale zároveň se nedokáže zbavit kouzelné moci, kterou jako Enchantress vládne.

Harley Quinn - Bývalá psychiatrička Arkhamského sanatoria se během služby zamilovala do uvězněného Jokera, zešílela, dala se na dráhu zločinu a stala se Jokerovou milenkou.

Jokera a Lexe Luthora není třeba představovat, úhlavního nepřítele Batmana a úhlavního nepřítele Supermana jistě znáte z mnoha starších celovečerních filmů.

Zdroje: The Wrap, Variety, DC Universe

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest