Chystá se nová verze Scarface

Chystá se nová verze Scarface | Fandíme filmu
Al Pacino bude mít konkurenci.

Scarface neboli Zjizvená tvář jsou snímky, které se nesmazatelně zapsaly do filmové historie. Originál Howarda Hawkse z roku 1932 je považován za předchůdce moderních gangsterek a zmodernizovaná verze Briana De Palmy z roku 1983 se stala doslova kultem. K tomu jistě přispěl i představitel ikonické postavy Tonyho Montany, famózní Al Pacino. A v současné době Universal plánuje třetí Zjizvenou tvář. Co o projektu zatím víme? 

Producenti Martin Bregma (produkoval už De Palmovu verzi) a Marc Shmuger nechystají klasický remake ani sequel, ale opět půjde o aktualizovanou moderznizaci, situována do dnešní doby. Zachová se pouze název (šikovný nástroj pro nalákání diváků do kin) a hlavní dějová linie. Půjde tedy o příběh imigranta, který pomalu šplhá po společenském žebříčku, a díky své bezohlednosti a krutosti se dostane až na samotný vrchol. Prostě starý známý příběh jen oblečený do moderního kabátu. Snímek je momentálně ve fázi hledání scénáristy. 

Třetí Zjizvená tvář bude potřebovat skutečně hodně velkou dávku originality, schopného režiséra a charismatickou hlavní postavu, aby se mohla hrdě postavit vedle svých předchůdců a zaujala. Ale je otázkou, jestli někdo takový, kdo by trumfl Al Pacina, vůbec je. 

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest