Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese opět spolu

Leonardo DiCaprio a Martin Scorsese opět spolu | Fandíme filmu
Hvězdná dvojka, která společně přinesla takové filmy jako jsou Prokletý ostrov či Skrytá identita, opět spojí síly, aby natočili gamblerské drama.

Studio Paramount chystá remake filmu The Gambler z roku 1974 a nejspíš by s ním chtělo shrábnout nějaké zlaté sošky, protože povolává zpět do zbraně tým, který natočil mnohaoscarovou Skrytou identitu. Tedy režiséra Martina Scorseseho, scenáristu Williama Monahana a herce Leonarda DiCapria. Podle Hollywood Reporteru sice prý ještě není DiCapriova účast definitivní, ale Deadline už s ním napevno počítá, takže je nanejvýš pravděpodobné, že ho nakonec ve filmu opravdu uvidíme. Což je jedině dobře, protože všechny snímky, které Scorsesi s DiCapriem v hlavní roli natočil (Skrytá identita, Prokletý ostrov, Letec a Gangy New Yorku), se více či méně povedly, takže není důvod, proč by spolupráce neměla fungovat znovu.

Původní film vychází z Dostojevského povídky a vypráví o profesoru angličtiny Axelu Freedovi, kterého studenti milují a rodina uznává, ale pomalu ho ničí závislost na sázení. Přijdou dluhy, výhružky bookmakera i zostuzení před rodinou. Přesto se Axel propadá stále hlouběji a hlouběji do vlastní mizérie a pro splacení dluhů je ochotný korumpovat své studenty i dělat daleko horší věci. Čeká nás tedy vypjatá studie hráčské závislosti, postavená na výkonu ústředního herce, s čímž si DiCaprio jistě poradí na výbornou. Natáčet se může začít hned jak bude mít Monahan hotový scénář, takže do té doby Scorsese nejspíš udělat ještě jeden film. Nabídek a snů má spoustu, ale jako nejpravděpodobnější varianta se jeví adaptace japonského románu Ticho, který vypráví o pronásledování křesťanů v Japonsku sedmnáctého století. DiCaprio zatím stihne natočit remake Velkého Gatsbyho a Tarantinova Djanga

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest