Wilde Salome: Al Pacino režíruje

Wilde Salome: Al Pacino režíruje | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Žijící herecká legenda se rozhodla stoupnout si nejen před kameru, ale i za ní.

Al Pacino je ve svém oboru natolik uznávanou personou, že i kdyby až do konce kariéry hrál už jen v samých špatných filmech, na jeho statutu by to vůbec nic nezměnilo. Tato žijící legenda se v poslední době nebojí čas od času nachomýtnout také k režii, díky čemuž jsme nejprve před šestnácti lety mohli vidět doku-drama Al Pacino - Richard III. a jedenáct let zpátky také snímek Chinese Coffee. Teď se Al hodlá vrhnout na režii do třetice, a to ve snímku Wilde Salome, který přijde s podobnou koncepcí jako Pacinova prvotina. I tentokrát se totiž bude jednat o drama s prvky dokumentu a opět v něm bude hrát významnou roli jeden britský dramatik. Jak už z názvu vyplývá, Pacino se tentokrát podívá na zoubek Oscaru Wildeovi, konkrétně pak jeho hře Salomé, jejíž náplní je tragický biblický příběh, ve kterém vystupuje mj. Jan Křtitel. Al svou novinku charakterizuje jako nejosobnější projekt své kariéry, který má vedle interpretace Wildeovy hry také poodhalit některá jeho osobní tajemství.

Wilde Salome nám dnes představuje kromě plakátů a fotek (najdete je v galerii) především první trailer, který nejlépe vystihují slova, která Pacino pronese na jeho začátku. Tvůrce se totiž nechá slyšet, že točí jednak divadelní hru, dále drama vystavěné okolo ní a nakonec také dokument, který to celé nějak zaobalí. Al nezapomene několikrát zmínit, že se Wilde během produkce stal takřka jeho obsesí, ale ani tak ale divák moc neví, co si vlastně o Wilde Salome myslet. Už samotná multižánrová kombinace působí dost nezvykle a minutová ukázka toho o moc víc nenapoví, tudíž nezbývá nic jiného, než si počkat na výsledné dílo. Zatím však netušíme, jak dlouhé to čekání bude, neboť Wilde Salome stále shání svého distributora a stanovení data premiéry je tak v nedohlednu.

 

Wilde Salome trailer

 

Galerie: 6

Wilde Salome: Al Pacino režíruje | Fandíme filmu Wilde Salome: Al Pacino režíruje | Fandíme filmu Wilde Salome: Al Pacino režíruje | Fandíme filmu Wilde Salome: Al Pacino režíruje | Fandíme filmu Wilde Salome: Al Pacino režíruje | Fandíme filmu Wilde Salome: Al Pacino režíruje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest