Spider-Man jako animák nebo opět se Samem Raimim

Spider-Man jako animák nebo opět se Samem Raimim | Fandíme filmu
Hacknuté dokumenty odhalují zvažovanou spolupráci s Marvelem, chystanou konferenci, animovaný velkofilm a možný návrat Sama Raimiho!

Možná už jste o tom slyšeli - studio Sony se stalo terčem masivního hackerského útoku, v jehož důsledku se na internet předčasně dostaly některé dosud nepromítané filmy, ale především je postupně odkrývána interní komunikace zaměstnanců a další tajné dokumenty. Spekuluje se o tom, že za útoky může stát Severní Korea, která dříve ostře vystoupila proti snímku The Interview, jenž studio produkuje. Bylo samozřejmě jen otázkou času, kdy se objeví nějaké interní informace o Spider-Manovi.

Nejprve byla před týdnem zveřejněna interní komunikace blíže nespecifikovaného zaměstnance studia, který byl znechucený z toho, že studio má jednu jedinou sérii (Spider-Mana), u té jí trvá pět let, než se zmůže na pokračování (Spider-Man 3 - 2007, Amazing Spider-Man - 2012) a ještě se nakonec jedná o restart. Jako by studio nebylo schopné natočit nic originálního, což daný zaměstnance dokládá ještě na šablonovitých filmech Adama Sandlera.

Skutečně zajímavé informace však včera zveřejnil The Wall Street Journal. Z uniklé interní komunikace vyplývá, že koncem října vedení Sony skutečně jednalo s vedením Disneyho, tak jak uváděly říjnové zákulisní zvěsti. Marvel oslovil Sony a chtěl si pronajmout Spider-Mana do snímku Captain America: Civil War. Sony naopak nabízelo, že by Marvel produkoval novou Spider-Manovu trilogii, nad kterou by si Sony ponechalo kreativní kontrolu, staralo by se o marketing a distribuci. Jednání však nedopadla a Sony bude další kroky zvažovat v lednu 2015.

Vedení studia se sejde a bude dumat, co se značkou udělat dál. Momentálně jsou na stole již známé varianty, tedy spin-off se Sinister Six, spin-off s Venomem a spin-off s ženským týmem postav ze Spider-Manova světa. Krom toho existuje ještě varianta, že Chris Miller a Phil Lord, pánové zodpovědní za úspěšné a velice dobře hodnocené filmy jako Zataženo, občas trakaře, Lego příběh nebo Jump Street 21 a 22, natočí celovečerní animovaný film pro kina! Zpočátku článek ještě uváděl, že Sony jedná také se Samem Raimim (Spider-Man 1-3) a navrhuje mu, jestli by se nechtěl vrátit jako režisér nebo producent, avšak takhle část byla později z článku bez vysvětlení vymazána.

Zkrátka a dobře se potvrdilo, že všechny šílené historky, které jsme během podzimu o Spider-Manovi slyšeli, jsou pravdivé, a že Sony naprosto netuší, co má se značkou dělat.

Zdroje: The Wall Street Journal, Slashfilm, Gawker

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest