Spider-man by se konečně mohl vrátit Marvelu

Spider-man by se konečně mohl vrátit Marvelu | Fandíme filmu
Sony neví co se Spider-Manem, vymýšlí hromadu šílených plánů, které mohou ovlivnit Spider-Mana, Sinister Six i Venoma.

Loni se šuškalo, že si společnost Sony díky nepříznivým výsledkům své elektronické divize vede tak špatně, že by mohla prodat práva na filmového Spider-Mana, jen aby se zahojila. Producenti to rychle a rázně popřeli, práv se určitě zbavovat nechtějí a ke spojení s Marvelem by mohlo dojít jedině tehdy, pokud by série vyčerpala všechny další příběhy. Zdá se, že obdobná situace právě nastala.

HitFix uvádí, že Sony má se Spider-Manem nové plány, které sérii mají pomoci nalézt ztracený směr a také připravit cestičky, které by pavouka mohly propojit s filmovým Marvel universe! To potvrzuje i Badass Digest, podle kterého má studio připravených hned několik variant dalšího postupu. Jednou z variant má být právě spojení Spider-ManaMarvelem.

Druhou variantou je, uložit Spider-Mana na několik let k ledu a zjistit, jestli se podaří rozjet úspěšné série se spin-offy (Sinister Six, spin-off s ženskou hrdinkou - potenciálně Black Cat). A pak je tu třetí možnost, tedy že Sony Spider-Mana zasadí už do chystané Sinister Six a nechá jej spolu s padouchy bojovat proti ještě větší hrozbě, ve stylu Tuctu špinavců. A pozor, společně s touhle variantou by studio údajně mělo Spider-Mana znovu přeobsadit!

Aby toho nebylo málo, tak příprava Venoma byla údajně znovu uložena k ledu.

Momentálně samozřejmě není vůbec jisté, jestli nějaká z výše nastíněných variant vejde v platnost, ale jedno je jasné. V Sony si se Spider-Manem prostě nevědí rady. Amazing Spider-Mana 2 zničila kritika a v kinech zůstal za očekáváními. Amazing Spider-Man 3 byl odložen na rok 2018, množí se neurčité zprávy o spin-offech a všeobecně to vypadá, že Sony skutečně zkouší Spider-Mana momentálně nahradit jeho méně slavnými kolegy a protivníky. Už dříve se uvnitř studia začala rozpadat slavná rada, která měla naplánovat celou Spider-Manovu budoucnost a koordinovat jednotlivé filmy - Podle toho, co víme, opustil radu přinejmenším Roberto Orci, spoluscenárista Amazing Spider-Mana 2. A konečně, podle starších zpráv se na přelomu roku měla začít točit Sinister Six, ale zatím jsme ani slovíčkem neslyšeli o castingu nebo lokacích - to také nevěstí nic moc dobrého. 

Doufejme, že na aktuální zprávy zareaguje některý z dalších hollywoodských zpravodajů nebo přímo někdo spojený se studiem a brzy se dozvíme víc.

Zdroje: Badass Digest, HitFix

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest