Spider-Man: Hrozí samostatný film s tetou May

Spider-Man: Hrozí samostatný film s tetou May | Fandíme filmu
Buď novináři nebo producenti ze Sony musí tyhle šílené nápady tahat až z paty. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Server Comic Book Resources tvrdí, že podle jeho interních zdrojů se žádný takový projekt v žádném případě nechystá.

Začínám mít pocit, že ve studiu Sony mají všichni dost toho, jak si z něj média dělají kvůli čachrům se Spider-Manem legraci, a tak záměrně pouští mezi novináře šílené kachny, aby si na oplátku z filmových magazínů udělalo dobrý den. Nejdřív jsme slýchali o tom, že lékem na pozvolné slábnutí Spider-Manovy výkonnosti má být film o jeho záporácích nazvaný Sinister Six, později se objevila zpráva, že studio zvažuje týmovku ženských postav z pavoučího světa. Podle nejnovější zvěsti není vyloučen ani samostatný film s tetičkou May!

Ano, čtete správně, s tou tetičkou, se kterou Peter Parker žije, s tou, která jej vychovala. Ve filmu bychom ji však měli potkat zamlada a celý snímek by byl pojatý jako špionážní thriller. Historie Parkerovy rodiny je sice tajemstvími prolezlá i na plátnech, ale dokážete si jako zvláštní agentku představit právě ustrašenou May? Není tahle varianta přeci jen už příliš přitažená za vlasy? V komiksech se mladší tetička May objevila v příběhu s názvem Trouble, ve kterém se vydavatelství snažilo přepsat minulost a udělat z Petera Mayina syna. Komiksová řada však nebyla příliš populární a budoucí sešity její události nebraly v potaz.

Tak co myslíte? Zkoušejí v Sony už opravdu všechno? Nebo záměrně vypouštějí k novinářům naprosté nesmysly, aby zakryli své skutečné plány?

Zdroje: CBR, Latino-Review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest