Filmové slevy: -20% pro klienty operátora O2

Filmové slevy: -20% pro klienty operátora O2 | Fandíme filmu
Máte pevnou linku nebo mobil od O2 a poblíž prodejnu sítě Neoluxor? Můžete si před Vánoci nakoupit libovolné filmy se slevou 20%!

Když jsme vás upozornili na možnosti výrazných slev v rámci akce Black Friday, projevili jste značný zájem, proto jsme zapátrali a našli jsme pro vás (pro část z vás) další slevu. Operátor O2 rozdává svým zákazníkům slevové kupony a mimo dalších akcí nabízí také 20% slevu do knihkupectví sítě Neoluxor. Ta kromě knih či komiksů nabízí ještě širokou nabídku aktuálních i starších filmů na DVD i Blu-ray. A pokud plánujete pořizovat pod stromeček nějakou nákladnější dárkovou kolekci, může sleva 20% ušetřit hezkých pár stovek.

Na stránkách Neoluxoru najdete seznam nabízených titulů i mapu prodejen, která je pro vás důležitá, protože kupony O2 lze uplatnit pouze při osobním nákupu. Do vybrané prodejny si nezapomeňte předem zavolat, protože nabídka jednotlivých provozoven se v oddělení filmů do určité míry liší. O2 svým klientům nabízí slevu až na čtyři různé tituly, podmínky celé akce najdete na stránkách operátora. Akce platí do 7.12. 2014, sleva se odečítá z maloobchodní ceny. Jestli se některý z vámi vyhlédnutých titulů nedá někde pořídit přeci jen levněji, si můžete ověřit ve srovnávači cen Heureka:

 

 

 

Zdroj obrázku: Pixbay



Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest