Blu-DVD: Kolekce X-Men a Království nebeské

Blu-DVD: Kolekce X-Men a Království nebeské | Fandíme filmu
Na domácí video darazily ultimátní edice Království nebeského, kompletní kolekce všech X-Menů nebo Karate Kid.

V posledním říjnovém týdnu vyšlo na DVD a Blu-ray několik archivních kousků, ale také kompletní kolekce všech x-menovských filmů (jasný vánoční tip) nebo video nejnovějšího fenoménu české gastronomické scény, Ládi Hrušky. Toho asi většina našich čtenářů nechá bez povšimnutí, ale jinak je z čeho vybírat.

X-Men: Cerebro kolekce

Při příležitosti vydání X-Menů: Budoucí minulosti, se na pultech objevuje také kompletní kolekce všech dosavadních dílů série. V dárkové kazetě najdete hned osm disků, konkrétně tedy X-Men, X-Men 2, X-Men: Poslední vzdor, X-Men Origins: Wolverine, X-Men: První třída, The Wolverine, X-Men: Budoucí minulost 2D a X-Men: Budoucí minulost 3D. The Wolverine je zastoupen diskem s kinosestřihem, který obsahuje také bonusy, stejně jako všechny ostatní filmy.

Technické provedení

  • X-Men - DTS-HD 5.1 anglicky, Dolby Digital 5.1 anglicky, Dolby Digital 2.0 česky, české titulky
  • X-Men 2 - DTS-HD 5.1 anglicky, Dolby Digital 5.1 anglicky, Dolby Digital 2.0 česky, české titulky
  • X-Men: Poslední vzdor - DTS-HD Master 6.1 anglicky, Dolby Digital EX 5.1 anglicky, Dolby Digital 5.1 česky, české titulky
  • X-Men Origins: Wolverine - DTS-HD Master 5.1 anglicky, Dolby Digital 5.1 česky, české titulky
  • X-Men: První třída - DTS-HD Master 5.1 anglicky, Dolby Digital 5.1 česky, české titulka
  • The Wolverine - Viz starší článek
  • X-Men: Budoucí minulost - Viz starší článek

Další podrobnosti o filmech

X-Men: Cerebro Doors kolekce / 8 Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

X-Men: Budoucí minulost

V sedmém x-menovském filmu se sešli téměř všichni dosavadní mutanti, když musel Wolverine cestovat z postapokalyptické budoucnosti do 70. let minulého století, aby usmířil mladého Magneta s mladým Profesorem X a společně odvrátili genocidu, která celému světu v budoucnosti hrozí. Kromě obrovské spousty mutantů nabídl nejúspěšnější díl série další zkoumání osobností dvou mutantích vůdců, souboje s obřími roboty a neuvěřitelně hravého Quicksilvera, který dal mutantům nejzábavnější akční scénu od Nightcrawlerova úvodního výstupu v X-Men 2. Série se opět chopil její zakladatel Bryan Singer, částečně ji zrestartoval, vymazal z historie řadu nesrovnalostí a nasměroval X-Meny k snad ještě světlejším zítřkům.

Technické provedení

Film momentálně vychází na DVD, kde je uveden v původním znění i českém dabingu v mixu Dolby Digital 5.1 a opatřen českými a anglickými titulky. Před časem vyšel film také na Blu-ray a Blu-ray 3D.

Bonusy

  • Nepovedené záběry

Další podrobnosti o filmu | Recenze

X-Men: Budoucí minulost DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

X-Mem: Budoucí minulost 3D Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

X-Men: Budoucí minulost 3D Blu-ray, Steelbook lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

X-Men: První třída + X-Men: Budoucí minulost lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

DVD kolekce X-Men První třída + Budoucí minulost lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Starší filmy s X-Meny na DVD a Blu-ray


Království nebeské - Ultimátní edice

Ridley Scott vypráví příběh mladého rytíře Baliana (Orlando Bloom), který za časů křížových výprav odchází do Svaté země, kde se v Jeruzalémě postaví do čela odporu proti Saladinově saracénské armádě. Film se v kinech nesetkal se zrovna nadšenými ohlasy, avšak když byl konečně na DVD vydán v původním režisérské sestřihu, dočkal se zpětného docenění. V takové podobě vychází teď i na Blu-ray.

Technické provedení

Království nebeské vychází na třech discích Blu-ray, na kterých najdete kino sestřih, o 45 minut delší, režisérský sestřih Ridleyho Scotta (dohromady 190 minut) a sestřih, v jakém Scott snímek promítal na festivalech, tedy s předmluvou, hudební předehrou a hudební mezihrou. První disk obsahuje režisérské sestřihy v původním znění v mixu DTS-HD Master Audio 5.1 a je úplně bez české podpory, což český distributor zdůvodňuje rozhodnutím společnosti 20th Century Fox, které nemohl ovlivnit. Druhý disk obsahuje kinosestřih, v původním znění v mixu DTS-HD Master Audio 5.1 a v českém dabingu v mixu Dolby Digital 5.1. Titulky jsou na disku k dispozici české a angické. Třetí disk obsahuje téměř devět hodin bonusů s českými titulky.

Bonusy

  • Cesta k vykoupení
  • Vývoj
  • Předprodukce
  • Produkce
  • Postprodukce
  • Uvedení a režisérská verze
  • Propagační materiály

Království nebeské - Ultimátní edice lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Blu-ray Království nebeské - Steelbook lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Blu-ray Království nebeské - Starší vydání lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

DVD Království nebeské lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Chutně a levně s Láďou Hruškou

Tenhle titul je v rámci našich přehledů hodně netradiční, ale prostě jej nešlo nezmínit. Láďa Hruška je nejnovější televizní úkaz, který statečně bojuje proti všem změnám k lepšímu, ke kterým v posledních letech dochází v české gastronomii. A tak zatímco část národa už ví, že kuřecí plátek s broskví opravdu není vrcholem kulinařiny, Hruška vesele smaží tlačenku v trojobalu, připravuje rajskou omáčku z džusu nebo peče buchty z taveňáku. Mladší generace už se těmhle útokům na zažívací trakt jenom smějí, ale jestli máte v rodině babičku, která tráví dny u televize, nejspíš jste právě našli ideální prezent. Skutečnost, že Láďova kuchařka je momentálně nejprodávanější knihou v ČR ukazuje, že nadšených fandů nebude málo.

Technické provedení

Původní české znění v mixu Dolby Digital 2.0.

DVD Levně a chutně s Láďou Hruškou lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Vaříme s Láďou Hruškou Levně a chutně - Kniha lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Nový Karate Kid

Karate Kid možná není žádná velká sláva, ale pokud jste jej viděli ve správném věku, nostalgicky na něj vzpomínáte, jako na jedno z prvních setkání s bojovými sporty. Dvě pokračování snad ani nestojí za řeč, a tak největší posun přináší „čtyřka“, ve které chlapeckého hrdinu v hlavní roli vystřídala dívka, navíc v podání začínající Hilary Swank. Příběh je poměrně standardní. Mistr Miyagi vezme pod svá křídla problémovou mladou dívku, postaví ji do latě a nakonec spolu spráskají místní šikanéry.

Technické provedení

Film vychází na Blu-ray, k dispozici má původní znění v mixu DTS-HD Master Audio 5.1 a české a anglické titulky.

Blu-ray Nový Karate Kid lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Další Karate Kid filmy na DVD a Blu-ray

 

Don Jon

Hrdinou snímku je Jon (řečený Don), mladý muž žijící prázdným životem, který naplňuje vycíděný byteček, naleštěné auto, ještě naleštěnější svaly, povrchní návštěvy u rodičů, ještě povrchnější návštěvy kostela, divoké tahy s přáteli, svádění nekonečného zástupu holek na jednu noc a porno. Ohromná spousta porna. Protože jak Jon vysvětluje, holky z porna jsou dokonalé. Dělají věci, které si ty skutečné nenechají líbit, vypadají skvěle a jsou kdykoliv po ruce. Léty zažité zvyky se mají změnit v okamžiku, kdy Jon naváže vážnou známost s překrásnou Barbarou, která je rozhodnutá, že si svého mazlíka předělá k obrazu svému.

Technické provedení

Film u nás s ročním zpožděním vychází na DVD, kde má k dispozici původní znění a český dabing v mixu Dolby Digital 5.1 a české titulky. Disk je bez bonusů.

Další podrobnosti o filmu | Recenze

DVD Don Jon lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


Anomálie

Anomálie je třetím celovečerním počinem britského herce, scenáristy a režiséra Noela Clarka (Adulthood, 4.3.2.1). Příběh se točí okolo postavy bývalého vojáka Ryana Reevea (Clarke), který se probudí v dodávce, aniž by si pamatoval, jak se tam dostal, a má necelých deset minut na to, aby to zjistil. Deset minut je totiž interval, který ho dělí od jakéhosi „přepnutí reality“, a jakmile tento čas uběhne, jeho život skončí a Ryan se probudí zase někde jinde. Brzy zjišťuje, že se stal obětí jakéhosi experimentu pod dohledem profesora Langhama (Brian Cox) a jeho syna, hlavního záporáka filmu, Harkina (Ian Somerhalder). V dalších rolích se představí Alexis Knapp (Ladíme!) a Luke Hemsworth (Imfini).

Technické provedení

Film u nás vychází na DVD, kde má k dispozici původní znění a český dabing v mixu Dolby Digital 5.1 a české titulky. Disk je bez bonusů.

Další podrobnosti o filmu

DVD Anomálie lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest