Blu-DVD: Nesvatbovi a další starší kusy

Blu-DVD: Nesvatbovi a další starší kusy | Fandíme filmu
Sever a Jih, Smrtelné lži nebo novinka Tammy jsou k dispozici na DVD či Blu-ray.

Pokračujeme v dohánění DVD a Blu-ray restů, tentokrát jsou na řadě především archivní kousky, plná palba přijde až zase v příštím přehledu.

 

 

 

Nesvatbovi

Dnes už vlastně komediální klasika, ve které si Vince Vaughn a Owen Wilson zahráli kamarády, jejichž největší kratochvílí je infiltrace cizích svateb. Připletou se mezi senilní babičky a ovlivnitelné dětičky, získají si sympatie všech okolo, zadarmo se najedí a napijí a na závěr dne osouloží ty nejhezčí družičky. Všechno se změní ve chvíli, kdy se Wilsonův hrdina do jedné ze svatebčanek zamiluje. Následuje sled absurdních situací a neslušného humoru v rezidenci ochranitelského otce, v podání Christophera Walkena, kde můžeme mimo jiných potkat také docela mladého Bradleyho Coopera, v roli agresivního golden boye, který s Owenovým hrdinou soupeří o přízeň Rachel McAdams.

Technické provedneí

Film u nás konečně vychází na Blu-ray, na kterém nechybí původní znění v mixu DTS-HD Master Audio 5.1 a český dabing v mixu Dolby Digital 5.1. Titulky jsou tu anglické a české.

Bonusy

  • Komentář režiséra Davida Dobkina
  • Komentář Owena Wilsona a Vince Vaughna
  • Plánování
  • Pravidla pro nezvané hosty
  • Vystřižené scény s volitelným komentářem Davida Dobkina
  • Hudební video The Sights: Circus
  • Trailery

Nesvatbovi Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Tammy

Tammy (Melissa McCarthy) je korpulentní a sociálně neohrabaná žena, která byla právě propuštěna ze své pracovní pozice v rychlém občerstvení, a aby toho nebylo málo, přistihne manžela při večeři s jinou ženou. Zdrcená Tammy a její svérázná babička v podání Susan Sarandon se v reakci na nepříjemné události rozhodnou, že se konečně vydají na vysněný výlet k Niagarským vodopádům. Sbalí si tedy věci, nasednou do auta a vydají se na dobrodružství plné zvláštních setkání a absurdních situací.

Technické provedení

Film u nás vychází na Blu-ray a DVD. Na Blu-ray je původní znění v mixu DTS-HD Master Audio 5.1 a český dabing v mixu Dolby Digital 5.1. Titulky jsou na Blu-ray anglické a české. Na DVD jsou původní znění i český dabing v mixu Dolby Digital 5.1 a české a anglické titulky. Na DVD je jediný bonus, nazvaný „Vtipné scény“.

Bonusy na Blu-ray

  • Itinerář Tammyina putování
  • Vyšinutý cestopis, který provázel Melisu a režiséra
  • Legrácky
  • Skvělá zábava s míchanicemi: P@#$-O-RAMA, WAVE-O-RAMA
  • Gagy & vystřižené scény

Další podrobnosti o filmu

Tammy Blu-ray lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Tammy DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


Všiváci

Režisérská prvotina debutujícího Romana Kašparovského je analýzou vztahu dvou naprosto rozdílných bratrů, jejichž cesty se v mládí rozešly. První z nich, nemocniční chirurg Miki (Jiří Langmajer), žije hédonistickým životem v neustále se opakujícím kruhu alkoholu, nevěr a milostných afér. Jeho bratr Micky (Ondřej Vetchý) je válečný veterán z Afghánistánu, který po svém návratu zápolí s finančními problémy, jež mu znemožňují návrat k normálnímu životu s jeho dvěma dětmi. Životní osudy obou bratrů se mají po letech odloučení znovu protnout, když Micky dostane jedinečnou šanci získat peníze z ilegálního kšeftu. V dalších rolích se objeví Jiří Mádl, Tereza Voříšková, Iva Janžurová a Kryštof Hádek.

Technické provedení

Film vychází na DVD, kde jsou k dispozici původní české znění v mixu Dolby Digital 5.1, české titulky pro neslyšící a anglické titulky. Disk je bez bonusů.

Další podrobnosti o filmu

Všiváci - DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Lady Gaga: Tajný svět

Jak už to u takovýchto dokumentů bývá (např. Katy Perry: Pravá tvář; One Direction 3D: This is Us), nahlédneme do zpěvaččina soukromí, dozvíme se něco o jejím dětství a o tom, co ji pohání a inspiruje v její tvorbě. Vše je doplněno rozhovory s jejími přáteli a kolegy z branže, takže pokud se řadíte mezi fanoušky (tzv. „Little Monsters“, jak je Gaga nazývá) nebo se chcete dozvědět něco bližšího o této zpěvačce, je disk určen právě vám.

Technické provedení

Dokumentární film u nás vychází na DVD, je na něm k dispozici původní znění v mixu Dolby Digital 2.0, zapnout lze český voice over nebo české titulky. Na disku nejsou bonusy.

Další podrobnosti o filmu

Lady Gaga: Tajný svět DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


New Yorku, miluji Tě

Druhý ze série povídkových filmů o lásce k výrazným metropolím světa (a o lásce obecně), je u nás zřejmě velice oblíbený, protože na DVD vychází už potřetí. Jak už to u podobných povídkových kompilací bývá, některé se povedly více, jiné méně, nicméně výčet zúčastněných je ohromující. Svou lásku k městu dali najevo Natalie Portman, Hayden Christensen, Robin Wright, Chris Cooper, Maggie Q, Shia LaBeouf, Orlando Bloom, Ethan Hawke, John Hurt, Blake Lively, Rachel Bilson, Olivia Thirlby, Eli Wallach, Bradley Cooper, Anton Yelchin, Irrfan Khan, Christina Ricci nebo Andy Garcia.

Technické provedení

Film vychází na DVD, kde jsou k dispozici původní znění a český dabing v mixu Dolby Digital 5.1 a české titulky. Disk je bez bonusů.

New Yorku, miluji tě DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Smrtelné lži

Robert Miller (Richard Gere) je úspěšný podnikatelský magnát, který si po své dlouhé kariéře rozhodně zaslouží poklidný důchod. Než se tak však stane, bude si muset projít doslova očistcem, když se k sobě začnou po jedné tragické nehodě nebezpečně přibližovat části jeho života, které mohl donedávna držet odděleně – rodina, milostný život, práce a minulost. Nutno říci, že každá tato část má ostré hrany, které mohou ty ostatní lehce zničit a s nimi i pověst Millerova multimilionového impéria. Dále hrají Tim Roth, Susan Sarandon, Brit Marling.

Technické provedení

Film vychází na DVD, kde jsou k dispozici původní znění a český dabing v mixu Dolby Digital 5.1 a české titulky. Disk je bez bonusů.

Recenze

Smrtelné lži DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

Sever a Jih

V kompletu vychází populární televizní minisérie, která adaptuje neméně populární trojdílný román Johna Jakese. Historická sága pojednává o přetrvávajícím přátelství dvou mužů (Patrick Swayze a James Read), kteří se sblížili na vojenské akademii, ale později stojí na opačných stranách fronty občanské války. Jedna z rodin jsou plantážníci z jihu, kteří spoléhají na práci otroků, ta druhá se živí průmyslovou výrobou. Rozdíly mezi oběma rodinami pak mají reflektovat rozdíly mezi severem a jihem, které nakonec vedly k občanské válce.

Technické provedení

Minisérie vychází na osmi discích DVD, dohromady jde o 1212 minut materiálu. Disky obsahují původní znění a český dabing v mixu Dolby Digital 2.0, české a anglické titulky. Bonusy nejsou k dispozici.

Sever a jih - kolekce lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Nákupem přes naše sponzorované odkazy neplatíte ani o korunu navíc, najdete si vždy nejlepší cenu na trhu a podporujete chod FandimeFilmu.cz.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest