Fantastická čtyřka: Oficiální synopse

Fantastická čtyřka: Oficiální synopse | Fandíme filmu
Pro zájemce také podstatně větší halda volitelných spoilerů. A co jsme se dozvěděli o Doomovi a Thingovi?

Jak před časem vysvětlil scenárista Simon Kinberg, z Fantastické čtyřky neuvidíme žádné oficiální materiály, dokud nebudou dotažené k naprosté dokonalosti. Zatím vám můžeme nabídnout alespoň oficiální synopsi:

Fantastická čtyřka je soudobý pohled na nejstarší superhrdinský tým od Marvelu. Pojednává o čtveřici mladých outsiderů, kteří jsou teleportováni do nebezpečného paralelního vesmíru, následkem čehož dojde k šokující přeměně jejich fyzické podoby. Jejich životy se nezvratně změní, avšak týmu nezbývá nic jiného, než se naučit využívat děsivé nové schopnosti a spolupracovat, pokud mají zachránit svět před bývalým kamarádem, který se změnil v nepřítele.

Oním bývalým kamarádem je samozřejmě Victor Von Doom, který bude ve filmu vykreslen jako přistěhovalec Victor Domashev, který se straní lidí, celé dny prosedí u počítače a online používá přezdívku „Doom“. Jeho představitel Toby Kebbell o něm dále prozradil, že si zvlášť dal záležet na jeho jedinečném hlase (a přízvuku) a opět zdůraznil, že režisér Josh Trank si dává záležet především na tom, aby všechno ve filmu působilo co nejpřirozeněji a nejuvěřitelněji. 

Kebbell na sebe v poslední době upozornil především jako digitální lidoop Koba v Úsvitu Planety opic. Tam se také mohl seznámit s Terrym Notarym, dnes už proslulým pohybovým koučem a specialistou na motion-capture, který pracoval na Hobitech, Planetě opic, starší verzi Fantastické čtyřky nebo třeba na Tintinovi, kde se seznámil s Jamiem Bellem. Ten ho teď znovu přizval ke spolupráci, aby mu pomohl se ztvárněním digitálního člena Fantastické čtyřky, Thinga. Terry prozradil, že Bellovým hlavním úkolem bylo, vyjadřovat veškeré své emoce pouze prostřednictvím očí a jinak zachovávat kamennou tvář a pomocí těžkopádného pohybu vyvolávat iluzi, že jej skutečně tíží obrovská váha jeho kamenného těla.

Pokud čtete "fantastické" komiksy, můžete sami vidět, že se nový film hodně inspiruje Ultimate Fantastic Four, o které jsme se rozepsali ve starším článku a naznačili tak, jakým směrem se film zhruba bude ubírat. Pokud by vám ani tolik podrobností nestačilo, můžete si přečíst nedávno uniklý kompletní popis děje filmu, který se natolik shoduje s dosud známými informacemi, že jde buď o chytře poskládanou doplňovačku nebo o opravdu masivní nálož spoilerů. Pokud se článek rozhodnete číst, nenoste prosím spoilery zpátky do našich diskusí. Díky předem.  

Obrázek na titulce pochází z nedávného čísla Punishera, ve kterém známý drsňák jako takový vtípek nechal vybouchnout trojici lidí, která se nápadně podobá aktuálním představitelům Fantastické čtyřky...

Zdroje: Collider, IGN, IGN II, Rotten Tomatoes, Movies.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest