Fantastická čtyřka: Jak vznikne a jak to mají Stormovi

Fantastická čtyřka: Jak vznikne a jak to mají Stormovi | Fandíme filmu
Jak se vznik týmu bude lišit oproti staršímu filmu, proč mají sourozenci Stormovi různou barvu pleti a na co se vyprávění zaměří.

To, co jsme už v květnu vydedukovali na základě dostupných informací z rozhovorů, teď potvrzují i zákulisní informace. Sue Storm bude jednoduše adoptovaná, proto bude mít jinou barvu pleti, než její bratr a zbytek rodiny. Také se potvrzuje, že minimálně zrod týmu bude inspirován alternativní komiksovou řadou Ultimate. Fantastická čtyřka se tentokrát nevydá na misi do vesmíru, ale při pokaženém laboratorním experimentu otevře portál do jiné dimenze a schopnosti budou pocházet právě z ní.

Na závěr zákulisní zdroj doplňuje, že se film bude opravdu HODNĚ soustředit na postavy. Akce nebude chybět, ale rozhodně se nestane, že by byla důležitější než vztahy mezi jednotlivými členy týmu a jejich protivníkem Victorem von Doomem. Právě proto byl jako režisér filmu vybrán Josh Trank, který ve svém debutu Kronika taktéž nabídl řádku dobře vykreslených charakterů.

Pokud chcete vědět o potenciálním ději filmu, určitě si nalistujte náš květnový článek, protože to vypadá, že všechny předpovědi zatím vycházejí.

Zdroj: Schmoes Know

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest