Fantastická čtyřka: Podoba Thing na první fotce

Fantastická čtyřka: Podoba Thing na první fotce | Fandíme filmu
K tomu herci a scenárista hovoří o směřování filmu a jeho silném ukotvení v realitě. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Fotka byla odstraněna na žádost studia 20th Century Fox, což potvrzuje její pravost. Pokud jste ji stačili zaznamenat, už víte, jak přibližně bude vypadat ve filmu Thing. 

Fantastická čtyřka se sice jako jeden z mála očekávaných komiksových filmů neukázala na letošním Comic-Conu, ale i přesto jsme se dočkali poměrně výrazné novinky. Na internet unikla busta Thinga, kterou filmaři během natáčení používají k referenčním účelům (kvůli svícení, jako vodítko pro ostatní herce apod.). Účet na Twitteru, který fotku jako první zveřejnil, ji zase rychle smazal, což vždycky působí dojmem, že se za odstranění obrázku zasadil nějaký zástupce studia. Tak či tak, jestli se jedná o finální podobu, tak Thing nebude vypadat vůbec špatně, co říkáte? Digitálně vytvořenou postavu v The Fantastci Four ztvární Jamie Bell.

Na Comic-Conu Fantastická čtyřka nebyla jednoduše proto, že natáčení je stále ještě v plném proudu a žádný materiál není dostatečně dokončený na to, aby jej filmaři byli ochotní fanouškům ukázat. Něco málo o filmu ale prozradili v nejrůznějších rozhovorech alespoň herci a scenárista Simon Kinberg. Michael B. Jordan (Human Torch) o Čtyřce řekl, že se nejedná o typický superhrdinský film. Vlastně je to příběh o skupince mladých lidí, kteří prodělali nehodu a teď kvůli ní mají různá postižení. S těmi se musí nějakým způsobem vyrovnat, pokusit se zapadnout a snažit se dál žít tak normálně, jak jen to je možné. Důležitou roli budou hrát přátelské, až rodinné vazby, které mezi čtveřicí v důsledku incidentu vzniknou. Nic vás totiž s dalším člověkem nesblíží tolik, jako společný silný prožitek. Emocionální jádro navíc neslouží pouze jako základní kámen celého příběhu, ale také jako důležitá spojnice filmu s divákem. Fantastická čtyřka je prolezlá nadpřirozenými elementy a bylo třeba ji maximálně ukotvit v realitě, aby se vůbec byli diváci s hrdiny schopní ztotožnit.

Kate Mara (Invisible Girl) byla špatně pochopena latinskoamerickou mutací magazínu Esquire, který ve svém článku uvedl, že nový film nebude vycházet z komiksů. Herečka však pouze uvedla, že film nebude vycházet z žádného konkrétního komiksu. Inspiraci hledá v celé bohaté historii populární čtveřice. Scenárista Simon Kinberg pak v dalším rozhovoru upřesnil, že ze starších komiksů si film bere zaměření na vědu a poznání, optimismus, snahu inspirovat a motiv náhradní rodiny, který zmiňoval už Jordan. Mnoho konkrétních detailů a způsobu vyprávění si pak film bere z aktuálních komiksů, především pak z řady Ultimate Fantastic Four. Inspirace řadou Ultimate Fantastic Four byla zmiňována už v minulosti, a tak na základě castingových zpráv není těžké odhadnout, jakým směrem by se zhruba mohl ubírat vlastní děj filmu. Podrobnosti se dočtete ve starším článku.

Zdroje: MTV, EW, Latino-Review, CBM

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest