The Tomb: Stallone střídá Willise a Schwarzeneggera

The Tomb: Stallone střídá Willise a Schwarzeneggera | Fandíme filmu
Útěk z vězení, ve kterém nutně musí hrát nějaká osmdesátková akční hvězda? To si necháme líbit!

Akční hvězdy z osmdesátých let zažívají ohromnou renesanci. Sly si fanoušky opět naklonil s pomocí šestého Rockyho, Bruce o popularitu nikdy nepřišel, ale nějakou dobu se snažil točit především dramata a komedie, a Arnold po ukončení politické kariéry čte jeden scénář za druhým (naposledy mu přistál na stole Black Sand). Kromě návratu na výsluní a právě natáčených druhých Expendables ale všechny tři pány spojuje ještě jedna věc. Každý z nich se ucházel o hlavní roli ve snímku The Tomb.

Nejdřív ho měl točit režisér Jeff Wadlow, kterého posléze vystřídal Antoin Fuqua. V té době měl hlavní roli hrát Bruce Willis. Jenže ten z projektu vycouval. Arnold v té době ale naštěstí zrovna končil s politikou a projevil o látku zájem. Nakonec si ale pro svůj návrat zvolil snímek The Last Stand a z The Tomb také vycouval. A na film se vykašlal i režisér Fuqua, který přeběhl k boxerskému dramatu Southpaw, s Eminemem v hlavní roli.

Naštěstí se ale projektu chopil třetí borec z nejsvětější akční trojice, Sylvester Stallone, a tak je The Tomb opět v pohybu. Film bude tak trochu aktuální variací na Skálu nebo seriálový Prison Break, protože hlavním hrdinou je vězeňský architekt Ray Breslin, který se do jednoho ze svých výtvorů neprávem dostane. A pokud chce vypátrat, kdo ho černě obvinil, musí z basy samozřejmě nějakým tím stylovým způsobem uniknout. Scénář napsal neznámý Miles Chapman, text po něm následně upravil podobně „proslulý“ Jason Keller, od kterého ale brzy uvidíme Machine Gun Preachera s Gerardem Butlerem. Nový režisér se momentálně hledá, datum první klapky zatím nebylo stanoveno.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest