Exkluzivně: Sestřih toho nejlepšího z natáčení Total Recall

Exkluzivně: Sestřih toho nejlepšího z natáčení Total Recall | Fandíme filmu
Máme pro vás další střihové video, které nikde jinde nenajdete. Vznášedla, vojáci, akce. A co vyzradil Bryan Cranston o své postavě?

Když jsme o remaku Totall Recall psali posledně, měli jsme pro vás především velkou spoustu videí z natáčení. Od té doby se vyrojila celá řada dalších, ale místo toho, abychom vám je jedno po druhém jen tak suše předkládali, rozhodli jsme se připravit pro vás další sestřih toho nejlepšího. Poprvé jsme to zkusili s The Avengers a video se setkalo s pořádným zájmem, takže do toho jdeme ještě jednou. Video pro vás opět sestříhal náš čtenář Jack Sparrow, kterému se za jeho píli můžete odvděčit tím, že si na youtube pustíte i jeho další videa.

Kromě sestřihu pro vás máme ještě výňatek z rozhovoru Bryana CranstonaColliderem. Cranston (známý především pro své účinkování v seriálu Breaking Bad) v Totall Recall hraje ústředního záporáka Vilose Cohageena, ale jak jsme vás informovali již posledně, nebude to žádná černobílá postava. Cohageen je přesvědčený, že všechny jeho kruté kroky jsou pouze nutným zlem na cestě k vyššímu dobru. A jednoduchý nebude ani jeho vztah s Quaidem (Collin Farrell, v původním filmu roli hrál Arnold Schwarzenegger). Cohageen se Quaida nesnaží v žádném případě zabít. Jsou přátelé, nebo spíš mají vztah otce se synem. Ale protože se Quaid kvůli nově implantovaným vzpomínkách Cohageenovi protiví, je nutné ho usměrňovat a brzdit, aby nikdo důležitý nedošel újmy. Že bychom se pro jednou dočkali sci-fi s promyšlenými postavami?

 

Total Recall: Exkluzivní sestřih toho nejlepšího z natáčení

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest