Black Sands: Schwarzenegger chystá temný akční thriller

Black Sands: Schwarzenegger chystá temný akční thriller | Fandíme filmu
Arnold ještě ani nedotočil The Last Stand a Expendables 2 a už chystá další projekt.

Když se Arnold Schwarzenegger vrátil od politiky k filmu, mohl si vybírat z pořádného kvanta scénářů. Pak to zase vypadalo, že rodinný skandál jeho návrat do Hollywoodu zbrzdí. Jenže Arnie se rychle otřepal a skočil do toho pohlavě. Už stihl natočit většinu svých scén pro Expendables II, v Novém Mexiku nedávno padla první klapka westernového thrilleru The Last Stand, mluví se o tom, že by si měl zahrát v klaustrofobickém napínáku Captive a vždycky také bude určitá šance, že se vrátí jako Terminátor. Teď dostal další práci. Podle serveru Deadline natočí temný akční thriller Black Sands (Černé písky).

Schwarzenegger bude hrát samotáře, který na americkém jihovýchodě vede válku proti bezcitnému obchodníkovi se zbraněmi a jeho soukromé armádě. Film by měl mít atmosféru na pomezí Scottova Muže v ohni a Eastwoodova Tuláka z širých plání, což je hodně temná podívaná, ve které Clintův antihrdina hned na začátku filmu znásilní náhodnou kolemjdoucí.

Snímek připravuje produkční společnost QED, která s Arnoldem chtěla začátkem roku totič snímek Cry Macho, ale kvůli skandálu byl projekt odložen na neurčito. Režírovat budou Scott Waughn a Mike McCoy, kteří se doposud živili především jako kaskadéři, ale teď na sebe hodně pozitivně upozornili působivým trailerem na chystaný válečný film Act of Walor, ve kterém místo herců vystupují skuteční Navy SEALs a podle ohlasů dost připomíná úspěšnou sérii videoher Call of Duty.

Režiséři tedy sice nejsou prověření, ale je v nich minimálně příslib začátečnické dravosti a neokoukanosti. Daleko větší problém je se scénářem. Původní verzi napsali Sergio AltieriKevin Elders, což jsou autoři pochybných video béček a televizní produkce, převážně z minulého století. Úpravy jejich výtvoru pak měl na starosti Skip Woods, který sice momentálně píše Smrtonosnou past 5 a jeho A-Team také nebyl úplně nejhorší, jenže on má na svědomí ještě Hitmana a Operaci Hacker. Modleme se, aby si tentokrát vybral světlejší chvilku. První klapka by měla padnou 1. dubna příštího roku,

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest