Total Recall: Futuristická vznášedla na videích z placu

Total Recall: Futuristická vznášedla na videích z placu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Colin Farrell bude v remakové sci-fi Lena Wiesmana občas také létat. A co o filmu prozradil letošní Comic-Con?

Na videa z natáčení jsme v poslední době, především díky Temnému rytíři, už celkem zvyklí. Total Recall se ale prozatím příliš nepředvedl, naposledy jsme viděli toliko několik fotek s obrněnými policisty a vznášedly. A právě vznášedla jsou hlavním hrdinou dnešních videí. Server Scriptflags přinesl sérii videí z natáčení silničních scén a tady jsou ty nejlepší z nich. Podvozky se samozřejmě nakonec digitálně umažou.

 

Total Recall: Vznášedla poprvé

 

Total Recall: Vznášedla podruhé

 

Total Recall: Vznášedla potřetí

 

A z toho co víme z Comic-Conu 2011, vznášedla nejsou zdaleka poslední technickou vychytávkou filmu. Police bude disponovat pokročilou výbavou od brnění až po futuristické skenování nepřístupných prostor. Uvidíme toho dost z krajiny i měst budoucnosti a nesmíme zapomenout na samotný Rekall - firmu na implantování umělých vzpomínek. Ta tentokrát nebude vypadat jako hypermoderní zubařská laboratoř, ale jako nějaké opiové doupě, ve kterém se celý příběh dá do pohybu ve chvíli, kdy při implantaci vzpomínek vyjde najevo, že hrdina Quiad (Colin Farrell v roli, kterou ve starším filmu ztvárnil Arnold Schwarzenegger) byl v minulosti tajným agentem.

Podle zpráv z Comic-Conu se v tu chvíli do Rekallu vřítí policie, Quaid si to s ní rozdá v bourneovském stylu a honička se zákonem začíná. Akci režisér Len Wiseman podle všeho točí pořád stejně, jako v časech Underworldů nebo Smrtonosné pasti 4: Všechno je uhlazené a perfektně propočítané, hraje se na efekt, hodně se užívá digitální kamera postavená do nereálných úhlů. Ve výsledku prý akční scény působí trochu jako z videohry.

A do akce se samozřejmě zapojí i Kate Beckinsale, která je na pořádnou rvarčku zvyklá z Underworldů (momentálně se na ni můžete těšit ve čtvrtém díle) a jakožto Quaidova krvežíznivá manželka Lori bude mít v nové verzi výrazně větší prostor, než její původní představitelka Sharon Stone. Změnami projde i postava diktátora Vilose Cohaagena, kterého se herec Bryan Cranston pokusil trochu prohloubit a polidštit. Podle hercových slov Cohageen upřímně věří tomu, že to co dělá je správné a důležité pro dobro většiny. Pokud někoho pošle na smrt, je k tomu v jeho hlavě vždy pádný důvod. Kromě takovýchto kosmetických změn zatím ale remake podle svědků z Comic-Conu působí dojmem, že se Verhovenova filmu s Arnoldem drží poměrně věrně a některé konkrétní momenty dokonce doslovně cituje. A to přesto, že se tvůrci dušují, že vycházejí především z původní povídky Philipa K. Dicka. My si na hodnocení počkáme minimálně k prvnímu traileru.

PS: Len Wiseman slíbil, že trojprsá žena v remaku chybět nebude ;-)

Galerie: 4

Total Recall: Futuristická vznášedla na videích z placu | Fandíme filmu Total Recall: Futuristická vznášedla na videích z placu | Fandíme filmu Total Recall: Futuristická vznášedla na videích z placu | Fandíme filmu Total Recall: Futuristická vznášedla na videích z placu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest