X-Men: Líbačka Storm s Wolverinem a další bonusy

X-Men: Líbačka Storm s Wolverinem a další bonusy | Fandíme filmu
Vydání na Blu-ray se blíží, jsou tu další propagační videa z bonusové sekce disku. A co zdržuje vydání rozšířeného sestřihu filmu?

Už pozítří u nás vychází na Blu-ray X-Men: Days of Future Past, kde na nás čeká více než hodina bonusového materiálu (přesný popis balení a chystaných edic najdete ve starší novince). V rámci propagace studio zveřejnilo další bonusy (featuretty, vystřižené scény), které budou na Blu-ray k vidění, a tak se můžete podívat na líbačku Wolverina se Storm, živou výměnu názorů Raven s Charlesem nebo filmeček o přípravě digitálních triků. Jestli si film na Blu-ray plánujete pořizovat, rovnou si jej můžete předobjednat. DVD varianta vyjde koncem měsíce.

A kde se zdržel plánovaný prodloužený sestřih filmu? Scenárista Simon Kinberg tvrdí, že na výrobu aktuální Blu-ray bylo třeba hodně času, a že příprava nové verze je časově náročná rovněž (kromě stříhání se zřejmě připravují i nové digitální triky), takže druhá verze filmu zkrátka vyjde s odstupem. Rozšířená verze The Wolverina vyšla na Blu-ray zároveň s tou obyčejnou, což by mohlo prokazovat, že aktuálním rozhodnutím studio skutečně žádné komerční cíle nesleduje a opravdu jen nestíhá obě varianty připravit naráz. Zároveň je ale také úplně klidně možné, že se Fox na Wolverinovi poučil a zjistil, že příště může dvě různé varianty filmu v obchodem podojit výrazně efektivněji...

X-Men: Budoucí minulost - Líbačka Storm s Wolverinem

Pokud video nejde přehrát, najdete ho zde

X-Men: Budoucí minulost - 7 ochutnávek bonusů

Zdroje: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest