X-Men: Budoucí minulost: Pokažené scény

X-Men: Budoucí minulost: Pokažené scény | Fandíme filmu
Zasmějte se společně s x-menovskými bloopers. Co všechno najdeme na chystaném Blu-ray a jak to bude s rozšířenou verzí filmu?

Od 8.10. u nás budou k zakoupení X-Men: Budoucí minulost. K dostání budou standardně DVD, Blu-ray a Blu-ray 3D. Dále se chystá steelbook a kolekce všech dosavadních x-menovských filmů na Blu-ray.

Zatím nevíme, co bude obsahem české edice, nicméně pokud by bonusy byly stejné jako v zahraničí, objevily by se na disku trailery, galerie produktů firmy Trask Industries, featuretty „Classification: M“, „Sentinels: For a Secure Future“, „X-Men: Reunited“, „Double Take: Xavier & Magneto“ a „Kitchen Sequence“. K tomu ještě pokažené scény (gag reel) a vynechané scény. Ty by měly být následující: Rozloučení s Loganem, Logan útočí na Hanka, záznam Nixona, sentinelský plán a alternativní verze Loganova probuzení (takže nejspíš alternativní konec). Všechny vystřižené scény jsou doplněné o komentář režiséra Bryana Singera.

Zdá se, že součástí vystřižených scén nebude vedlejší dějová linka starého Profesora X a Magneta, kteří se v jednom z raných sestřihů filmu vydávají zachránit Rogue. Je docela možné, že je scéna vynechána záměrně, aby ji fanoušci následně mohli najít zakomponovanou přímo do prodlouženého sestřihu filmu. Ano, slyšíte správně, prodlouženého sestřihu se nakonec skutečně dočkáme. Podle Jamese Finna, jednoho z manažerů Foxu, by měla vyjít příští rok. Na závěr přidáváme sestřih pokažených záběrů, který bude i součástí Blu-ray.

X-Men: Budoucí minulost - Gag reel

Zdroje: James Finn, SHH, Blu-ray.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest