X-Men: O kolik minut bude delší Budoucí minulost

X-Men: O kolik minut bude delší Budoucí minulost | Fandíme filmu
Konečně byly odhaleny oficiální podrobnosti o "sestřihu s Rogue". Přidáváme bonusová videa a podrobnosti o kratším sestřihu, jež vyjde za dva týdny.

Informace o prodlouženém sestřihu filmu X-Men: Budoucí minulost se postupně začínají skládat do detailnějšího obrázku. Rozšířená verze vyjde v první polovině příštího roku, nejspíš v létě. Film bude o deset minut delší a přezdívá se mu X-Men: Budcouí minulost - Sestřih s Rogue. Většinu z doplněných deseti minut totiž bude tvořit vedlejší dějová linie, ve které se starý Profesor X (Patrick Stewart) a starý Magneto (Ian McKellen) vydávají zachránit Rogue (Anna Paquin). Scéna byla vystřižena proto, že nijak nerozvíjela hlavní dějovou linii a film byl už tak dlouhý a komplikovaný. Kvůli vystřižení scény musely být upraveny některé další okolnosti (způsob, jakým poraněná Kitty Pride dál udržuje Logana v minulosti), takže je klidně možné, že kromě prodloužené stopáže se dočkáme také alternativního sestřihu stávajících scén.

Kino verze filmu vychází na Blu-ray 8.10. a teď už můžeme potvrdit, že bonusová výbava bude hodně podobná, jako u zahraničních disků. Bonusů bude více než hodina a budou následující: Featuretty - Klasifikace: M, Xavier & Magneto, Sentinel: Za bezpečnější budoucnost, X-Men: Další shledání. Dále jsou tu Nepovedené záběry a Vynechané scény, konkrétně Překvapivé setkání se Storm, Nečekaný útok na Hanka McCoye a další. (Podle popisku zahraničního vydání to jsou Záznam Nixona, Sentinelský plán a Alternativní verze Loganova probuzení). Česká specifikace zatím také nehovoří o komentáři Bryana Singera, ale snad se ho dočkáme.

Film vychází na DVD (to ale až 29.10.), na 2D/3D Blu-ray, 2D/3D Blu-ray ve steelbooku popřípadě dvojbalení První třídy a Budoucí minulosti. Zatím to nevypadá, že by šel samostatný film na Blu-ray koupit v balení bez 3D disku, ale snad se to ještě změní. Jak 2D tak 3D disk budou obsahovat původní znění v mixu 7.1, český dabing v mixu 5.1 a české, slovenské i anglické titulky. V přiloženém playlistu najdete některé z bonusů, na které se na Blu-ray můžete těšit, a krátké virální video, které domácí vydání filmu taktéž propaguje.

X-Men: Budoucí minulost - Blu-ray bonusy

Zdroj: Variety

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest