Edgar Wright a Simon Pegg chystají další film

Edgar Wright a Simon Pegg chystají další film | Fandíme filmu
Spoluautoři pecek jako Soumrak mrtvých nebo Jednotka příliš rychlého nasazení už mají rozpracovaný další námět.

Minulý měsíc se v rádiu BBC 6music stavil Simon Pegg, který se kromě debaty o hudbě zmínil i o filmové tvorbě. A nemluvil jen v minulém čase.

Především se asi můžou radovat fanoušci britské spolupráce Wright-Pegg-Frost, ze které vzešla úspěšná komediální trilogie Shaun of the Dead-Hot Fuzz-The World’s End. Herec přišel do studia primárně kvůli muzice, jejímu vlivu na Peggovu tvorbu a samozřejmě kvůli představení svého zatím posledního filmu (Hector and the Search of Happiness). Pak ale také  prozradil, že další společná věc tvůrčí trojky je bez debaty na stole a uskuteční se hned, jak všichni tři budou mít chvilku.

Ta chvilka se ale asi hned tak nenajde. „Udělali jsme tři filmy za deset let a doufám, že v další dekádě uděláme další tři“, prohlásil Pegg. A dřív to asi ani nepůjde, když vezmeme do úvahy, že všichni pracují na svých individuálních projektech. Wright potom, co odstoupil od marvelovského Ant-Mana, má v plánu hned dva filmy po sobě, přičemž na prvním (Baby Driver) už pracuje. Pegg figuruje v obsazení M:I 5, či Star Treku 3 a Frost by se měl za rok objevit v komedii Unfinished Business.

Že to spolu na plátně potáhnou dál, se protagonisti hlavních rolí zmiňovali už po uvedení U konce světa v roce 2013 a teď je jasné, že to nebyla jen snaha přitáhnout více pozornosti k propagaci filmu. „Když jsme řekli, že trilogie skončila, byl to konec skupiny filmů. Všechny tři byly jistým způsobem vzájemně propojené a pojednávaly o určité myšlence.“ Nové filmy už budou naprosto samostatné, nebudou podřízené starým pravidlům. Pegg společně s Wrightem už novinku nějakou dobu společně připravují, mají vymyšlený název i všechny základní náležitosti.

Fanoušci se musí obrnit pořádnou dávkou trpělivosti a doufat, že se brzy dozvíme víc.

Zdroj: THR obrázek: LA Times

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest