Hateful Eight: Kdy (ne)uvidíme trailer

Hateful Eight: Kdy (ne)uvidíme trailer | Fandíme filmu
Tarantinův nový western se začne točit až v zimě, avšak trailer se nečekaně objeví už teď v létě. Možná jej ale vůbec nebudeme mít možnost vidět.

Celý příběh novinky Quentina Tarantina jste museli slyšet už nespočetněkrát. Režisér Nespoutaného Djanga, Pulp Fiction nebo Kill Billa chystal nový western The Hateful Eight. Když ale scénář unikl na internet, Quentin se naštval a zdálo se, že projekt úplně zruší. Posléze svolil k veřejnému čtení scénáře v divadle a nějakou dobu na to bylo definitivně oznámeno, že se natáčet začne na přelomu letošního a příštího roku, aby v roce 2015 mohl film vstoupit do kin. Proto je poměrně nečekané, že se první trailer objeví už teď, spolu s premiérou Sin City 2, dalšího filmu studia Weinstein. Jak je něco takového před první klapkou vůbec možné? Je docela pravděpodobné, že Tarantino pořídil nějaký záznam svého veřejného čtení scénáře a použije přinejmenším hlasy svých herců, které následně může doplnit třeba o stylizovanou animaci a hudbu.

Bohužel, zatím vůbec není jisté, zda trailer uvidíme. Vypadá to totiž, že Tarantino chce upoutávku promítat pouze v kinech a neuvolní ji na internet. A kdo ví, zda se teaser dostane až do Česka a na Slovensko. Jenže vlastně počkejte! Quentin asi už zapomněl, v jaké žijeme době. Doufejme tedy, že nezruší natáčení The Hateful Eight podruhé, až trailer unikne online...

Příběh se odehrává několik let po americké občanské válce, během sněhové bouře, na pouhých dvou lokacích. V dostavníku a v malé galanterii, kam se postavy ukryjí před bouří. Na malém prostoru postupně vzrůstá napětí, které vyústí až v otevřené násilí. Rolí by se měli ujmout Samuel L. Jackson, James Parks (vedlejší role v řadě předchozích Tarantinových filmů), Kurt Russell, Amber Tamblyn (Charlieho dcera v seriálu Dva a půl chlapa), Walton Goggins (seriály Shield, Justified), Denis Ménochet (Hanebný pancharti), Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern (Nebraska), Dana Gourrier (Nespoutaný Django, Temný případ), Zoë Bell (Auto zabiják) a James Remar (Dexter).

Zdroje: Slashfilm, Deadline

Osm hrozných

07.12.2015 | USA
Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní, Western
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest