The Hateful Eight: První plakát

The Hateful Eight: První plakát | Fandíme filmu
Tarantino definitivně potvrdil, že už jednou zrušený western nakonec skutečně natočí a hned nechal zveřejnit i první plakát.

Příběh The Hateful Eight asi není potřeba dlouho představovat. Už před notnou dobou se mělo jedna o Tarantinův následující projekt. Pak scénář unikl na internet, Quentin se naštval a zařekl se, že točit nebude. Pak scénář s několika přáteli veřejně četl v divadle, následně už měl cukání a uvažoval o tom, zda text nezveřejnit alespoň knižně nebo jako divadelní hru. A nakonec se šuškalo o tom, že se točit přeci jen bude. Teď zvěsti Tarantino na Comic-Conu definitivně potvrdil a následně nechal zveřejnit poměrně klasický plakát, který si můžete prohlédnout dole v galerii. Ten mimo jiné uvádí, že filmu uvidíme už příští rok.

Příběh se odehrává několik let po americké občanské válce, během sněhové bouře, na pouhých dvou lokacích. V dostavníku a malé galanterii, kam se postavy ukryjí před bouří. Na malém prostoru postupně vzrůstá napětí, které vyústí až v otevřené násilí. Hlavních rolí by se měli ujmout Samuel L. Jackson, James Parks (vedlejší role v řadě předchozích Tarantinových filmů), Kurt Russell, Amber Tamblyn (Charlieho dcera v seriálu Dva a půl chlapa), Walton Goggins (seriály Shield, Justified), Denis Ménochet (Hanebný pancharti), Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern (Nebraska), Dana Gourrier (Nespoutaný Django, Temný případ), Zoë Bell (Auto zabiják) a James Remar (Dexter).

Zdroje: The Guardian, Empire

Osm hrozných

07.12.2015 | USA
Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní, Western
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest