Resident Evil 5: Kdo bude hrát Adu Wong?

Resident Evil 5: Kdo bude hrát Adu Wong? | Fandíme filmu
Nehoda na place, další videa z natáčení, další navrátilec z jedničky a další střípky informací.

Natáčení Resident Evil: Retribution nakonec začalo 10. října a my pro vás máme další souhrn informací. Novinkou číslo jedna je obsazení Ady Wong. Zahraje si ji čínská herečka Bingbing Li, kterou jste mohli vidět v Zakázaném království s Jetem Li a Jackie Chanem. A pořád to ještě není úplně poslední jméno na seznamu. K posledně odhalenému návratu Michelle Rodriguez si můžete připočíst ještě jednoho starého známého. Ve filmu se objeví James „One“ Shade (Colin Salmon). Že nemáte tušení, kdo to je? One je vůdce komanda z prvního dílu, kterého rozřezala na kostičky laserová mříž. Ve světě Resident Evil sice existují živí mrtví i klonování, ale začínám čím dál tím víc věřit tomu, že ve filmu uvidíme nějaký ten flashback.

Teď už jen telegraficky, protože jde vesměs o útržky rozhovorů nebo zajímavosti z Twitteru Milly Jovovich: Drtivá většina štábu bude natáčet především v Torontu. Kolem světa cestují menší štáby, které natočí zajímavá pozadí pro pozdější doklíčování. Jak prozradila Jovovich v rozhovoru pro Collider, dělá se to hlavně proto, aby se vyšlo vstříc co největšímu množství fanoušků kolem světa. Retribution se nenatáčí na stejné kamery, jako Resident Evil: Afterlife (Fusion Camera system, který používal James Cameron k natáčení Avatara nebo Michael Bay pro Transformers 3), ale už na kamery RED Epic, na které se točí například Hobit nebo nový Spider-Man.

Nepřítomnost některých postav z předchozího dílu Milla Jovovich zdůvodňuje tím, že přibyla řada postav nových a je potřeba jim dát dostatečný prostor. Pokud navíc herečka dříve mluvila o šestce prakticky jako o hotové věci, tak teď trochu couvla a osvětlila, že nic zatím není definitivně podepsané, šestka se bude natáčet jedině v případě úspěchu pětky a vůbec není jisté, jaké herce se do ní podaří nebo nepodaří sehnat. Paul W.S. Anderson už prý ale má představu, o čem by další díl měl být.

Když už je řeč o postavách, pak vězte, že Leon Kennedy by ve filmu měl vystupovat jako lídr Odboje (podle IGN s velkým O), který se s Alicí spojí proti Umbrelle. Ve filmu bude nosit stejný kostým, jako ve čtvrtém dílu počítačové hry. Ze hry si chce film také vypůjčit několik dalších velkých monster, ale rozhodně prý mezi nimi nebudou odolní zombíci s motorovou pilou, které známe právě ze čtvrté videohry.

Na svém twitteru Jovovich také neustále hypuje její souboj proti „zlé Jill Valentine“, který by měl být opravdu kolosální. Obě dámy spolu budou bojovat beze zbraní, jinak se ale Milla většinou filmu prostřílí pistolemi KRISS Vector SDP (viz. video z tréninku). Kromě řady novinek se k nám bohužel z placu donesla také jedna smutná zpráva: Hned druhý den natáčení se ve studiu utrhla pohyblivá plošina a zranila šestnáct komparsistů. Nikdo z nich naštěstí nebyl ohrožen na životě, sedm z nich se mohlo vrátit okamžitě k práci, zbytek zůstává v péči lékařů nebo v domácím ošetřování. Natáčení bude trvat zhruba do 23. prosince a prvního teaser traileru bychom se měli dočkat někdy na jaře.

 

Nová videa z natáčení: Poničený vrtulník z Racoon city, Trénink kung-fu, Mila Jovovich střílí, Michelle Rodriguez střílí, Sienna Guillory střílí

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest