Resident Evil 5: Příběh a postavy

Resident Evil 5: Příběh a postavy | Fandíme filmu
Mila Jovovich se rozpovídala. Odhalila většinu postav a něco málo k ději. A co nás čeká v šestce?

Donedávna jsme toho o Resident Evil: Retribution mnoho nevěděli. Úplně jisté bylo jen to, že film bude točit Paul W.S. Anderson (ten momentálně chystá do kin Tři mušketýry), jeho manželka Mila Jovovich se vrátí v ústřední roli Alice a Sienna Guillory jako Jill Valentine. Teď si ale Mila pustila pusu na špacír na svém twitteru a tak víme víc.

Tak předně Jovovich potvrdila drby o tom, že ve filmu uvidíme Leona Kennedyho a Bary Burtona. Tím ale příliv postav z herní série nekončí. Těšit se máme ještě na Adu Wong, kterou si můžete pamatovat z druhého a čtvrtého dílu série. Naopak se nevrátí sourozenci Redfieldovi, Chris (Wentworth Miller) a Claire (Ali Larter) a K-Mart (Spencer Locke) které unesla Umbrella. Hlavní úkol Alice a spol. tak bude v pátém díle jasný – najít a zachránit svoje parťáky. A pomáhat jim možná bude ještě Luther West (Boris Kodjoe), který na svém twitteru potvrdil, že se v pětce vrátí. A to přesto, že jeho postava ve čtyřce zemřela.

Kromě klasických zombíků budou záchrannou misi tentokrát komplikovat také Las Plagas – paraziti známí ze čtvrtého dílu videohry, kteří dokážou ovládat svého hostitele. Že by jedna taková potvůrka byla důvodem, proč si to (podle slov Jovovich) v pětce Alice s Jill mezi sebou rozdají? A bojových hrátek nejspíš nebude ušetřen ani hlavní záporák Albert Wesker (Shawn Roberts), který se v pátém díle také vrátí. Vedle souboje s Jill pak Mila slibuje ještě tu největší automobilovou honičku, jakou kdy Paul W.S. Anderson natočil.

Odehrávat se bude na Rudém náměstí, kde si buď štáb natočí prázdnou lokaci a herce dodatečně doklíčuje do záběru anebo se honičky nezúčastní postava Alice (Mila prozradila pouze tolik, že ona v Moskvě natáčet nebude). Většina filmu se ale natočí v Torontu. První klapka padne 16. října, do zámořských kin se film podívá 14. září příštího roku. A i když u pětky ještě nepadla ani první klapka, Jovovich už mluví o šestce. V té se prý můžeme těšit na úplně všechny důležité postavy, které se zatím v sérii objevily. Takže taková Rychlá a zběsilá pětka pro fanoušky Resident Evil série. To si necháme líbit!

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest