Resident Evil 5: Uvidíme konečně Leona Kennedyho?

Resident Evil 5: Uvidíme konečně Leona Kennedyho? | Fandíme filmu
Přípravy pátého dílu adaptace kultovní herní série se dávají do pohybu.

Resident Evil: Afterlife vydělal celosvětově téměř 300 milionů dolarů, což je na čtvrtý díl eRkové série zatraceně pěkné číslo. Může za to především tehdejší vlna zájmu o 3D, ale to vem čert, v Sony zkrátka chtějí točit pětku! Premiéra je naplánovaná na 14. září 2012 a věci se pomalu dávají do pohybu. Smlouvu už mají podepsanou Paul W.S. Anderson (producent a scenárista všech dílů, režisér jedničky a čtyřky) a hlavní hrdinka Milla Jovovich. Což se asi dalo čekat, protože tahle série stojí hlavně na nich. Natáčet se začne hned, jakmile manželský pár bude hotový se Třemi mušketýry, tedy letos v říjnu. Natáčet se má mimo jiné v Torontu a Tokyu. A opět ve 3D.

Kromě účasti dvou klíčových jmen toho zatím mnoho nevíme. Zajímavé je, že donedávna byla potvrzená účast Sienny Guillory, ale teď studio pro roli Jill Valentine hledá novou herečku a nikdo neví proč. Krom Jill studio hledá tváře pro dvě zbrusu nové postavy. Jednou z nich je přitom legendární Leon Kennedy, jedna z nejpopulárnějších postav herní série, za kterou jste si mohli zahrát ve druhém a čtvrtém díle. Druhou novou postavou bude Barry Burton - člen skupiny S.T.A.R.S., vedlejší postava prvního a třetího dílu, částečně hratelná postava dílu pátého.

Jaké má Anderson plány s Burtonem těžko říct, ale je možné, že by si zapracování Leona vyprosili fanoušci? Milla Jovovich totiž v rozhovoru pro NY magazín uvedla, že před natočením pětky se budou tvůrci zajímat o názory fanoušků, především prostřednictvím twitteru. Takže jestli byste v pátém díle chtěli vidět něco konkrétního, zkuste být hodně hlasití napříč internetem, třeba vás autoři ještě vyslyší. Film ponese název Resident Evil: Retribution (odplata).

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest