Hobit 3: Kam se zatoulal první trailer

Hobit 3: Kam se zatoulal první trailer | Fandíme filmu
Peter Jackson o tom, kdy konečně uvidíme první teaser a proč jeho příprava tak trvá. A trikaři se rozpovídali o bitvě pěti armád a propojení s LOTRem.

Loni touhle dobou už jsme měli za sebou první teaser na Hobita: Šmakovu dračí poušť a Peter Jackson přiznává, že už se ho fanoušci nedočkavě ptají, kdy uvidíme teaser trailer na Hobita: Bitvu pěti armád, jak se závěrečná část trilogie nakonec bude jmenovat. Dočkáme se brzy! Peter teaser dostříhal včera, odevzdal ho Warneru, a tak studiu nic nebrání ho v dohledné době vypustit. Proč tentokrát zveřejnění první upoutávky tak trvá? Bitva pěti armád bude opravdu hodně spoléhat na digitální efekty, které mají v řadě případů k dokončení daleko.

V nedávném rozhovoru se pak k Bitvě pěti armád vyjádřili i Joe Letteri a Dan LemmonWety Digital, společnosti, která je za triky zodpovědná. Bitva podle nich má jednoznačně ukázat, že po událostech Hobita musí dojít k událostem Pána prstenů. Samotná bitva pěti armád je masivní závěrečná řež, kterou spojené síly dobra zkrátka musí vyhrát, protože kdyby se tak nestalo, k žádnému LOTRovi by nikdy nedošlo, zlo by zvítězilo teď a tady.

Všichni tedy zjevně pracují na tom, aby pro nás připravili jednu z nejvelkolepějších bitev ve filmových dějinách, tak snad se máme na co těšit. Dole v galerii najdete fotku ze zákulisí, kterou Peter Jackson přiložil ke svojí zprávě.

Zdroje: Peter Jackson, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest