Doctor Strange: Kdy se začne natáčet

Doctor Strange: Kdy se začne natáčet | Fandíme filmu
Šéf Marvelu Kevin Feige odhalil, kdy poznáme Doktorova představitele a kdy se začne točit. AKTUALIZVOÁNO o malou castingovou novinku.

AKTUALIZACE: Podle nejnovějších zpráv Jared Leto odmítl nabízenou roli ve sci-fi Brilliance. Možná právě z toho důvodu, aby mohl hrát Doctora Strange? To se zřejmě dozvíme až v létě, kdy Marvel představitele hlavní role oficiálně odhalí.

Původní text: Postupně jsme se dozvěděli, kdo Doctora Strange zrežíruje, kdo napíše nejnovější verzi scénáře a kdo by jej mohl hrát. Teď ředitel Marvel Studios Kevin Feige prozradil, že natáčení začne na jaře příštího roku, což je další indicie, podle které můžeme usuzovat, že chce studio uvést Strange do kin v roce 2016. Dále jsme se dozvěděli, že červenci a v srpnu budou probíhat castingy a bude definitivně odhalen představitel hlavní role. Osobně se ale domnívám, že do srpna čekat nebudeme, protože Marvel doktora odhalí na Comic-Conu v San Diegu v závěru července. 

Dvě novinky Feige doplnil již známým osvětlováním toho, jak je Strange důležitý. Nejen, že je to zajímavá postava (arogantní chirurg, který po nehodě najde duševní klid a drží pohromadě celou realitu), ale především je doktor ideální branou do magické části Marvel Universe, kde na diváky čeká celá řada dalších hrdinů a příběhů.

Doctor Strange je nejpopulárnější postavou magické části Marvel Universe. Jedná se o bývalého špičkového chirurga, který si poraní ruce, odejde do Himalájí a stane se učedníkem mocného kouzelníka. Po dokončení svého výcviku se stává ochráncem Země před nadpřirozenými silami. Film zrežíruje Scott Derrickson, nejnovější verzi scénáře píše Jon Spaihts.

Zdroje: Nikki Finke, Total Film

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest