Dr. Strange: Tom Hardy vs. Benedict Cumberbatch

Dr. Strange: Tom Hardy vs. Benedict Cumberbatch | Fandíme filmu
Kdo si zahraje doktora Strange?

Pár dní po zvěsti, že by si Doctora Strange mohl zahrát Jared Leto, přichází Deadline s tvrzením, že žhavými kandidáty na roli jsou Benedict Cumberbatch a Tom Hardy. Kandidátů má být víc, ale v čele pelotonu mají být právě tito dva pánové. Tom Hardy údajně vede, ale oba herci mají v budoucnu tak nabitý program, že by nakonec nemusel mít čas ani jeden z nich. Deadline dále uvádí, že scénář k filmu napsali Thomas Dean Donnelly a Joshua Oppenheimer, což je zvláštní, protože v únoru vyšlo najevo, že po nich scénář znovu od nuly přepisují Jon Aibel a Glenn Berger. Při tom, jak se dal vývoj rychle do pohybu, se ale jistě o stavu scénáře brzy dozvíme víc.

Osobně mě oba pánové nepřijdou jako zrovna zajímavé volby. Jsou to nesmírně talentovaní herci, ale mluví se s nimi v souvislosti s každým druhým projektem. Především Hardyho pak vnímám spíš jako charakterního, dramatického herce a představitel Strange bude potřebovat primárně charisma, smysl pro humor a lehkost. Z toho co víme, Marvel hledá další „rockovou hvězdu“ ala Robert Downey Jr.. Cumberbatch už předvedl, že je takového projevu schopný, ale i tak bych se porozhlédl jinde.

Doctor Strange je nejpopulárnější postavou magické části Marvel Universe. Jedná se o bývalého špičkového chirurga, který si poraní ruce, odejde do Himalájí a stane se učedníkem mocného kouzelníka. Po dokončení svého výcviku se stává ochráncem Země před nadpřirozenými silami. Film zrežíruje Scott Derrickson.

Zdroj: Deadline

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest