Ant-Man odhaluje záporáky a další detaily

Ant-Man odhaluje záporáky a další detaily | Fandíme filmu
Kterou klasickou marvelovskou postavu potká nečekaná změna? A co řekl šéf Marvelu o nedávné změně režiséra?

Hlavním hrdinou chystaného Ant-Mana je Scott Lang (Paul Rudd), svobodný otec, který nezažívá zrovna lehké časy a tak si přilepšuje jako zloděj. Jednoho dne se vloupe do bytu vědce Hanka Pyma a ukradne Ant-Manův oblek. Ten by měl být výrazně propracovanější než ten, který známe z testovacího videa, má mít spoustu zářících prvků, jako obleky z TRONa, svítící helmu a stahovatelné hledí. Skrze helmu hrdina skutečně bude moct ovládat mravence, což by v příběhu mělo hrát důležitou roli. Hank Pym (Michael Douglas) by měl plnit pouze úlohu mentora a oblek vůbec nepoužívat (možná kromě flashbacků) a ve chvíli kdy společně se zlodějem Langem spojí síly, měli by se oba pánové dle nedávno zveřejněné synopse snažit „ochránit tajemství Ant-Manova obleku před novou hrozbou“.

Ta hrozba má být dvojího charakteru. O tajemství obleku bude zřejmě usilovat technologický magnát Darren Cross, který v komiksech spolu se svojí firmou Cross Technological konkuruje i takovým velikánům, jako je Tony Stark. Hrát by jej měl zřejmě Corey Stoll (House of Cards). Crossův bratranec pak zjevně bude tím, kdo se s Ant-Manem pustí fyzicky do křížku. Server Joblo tvrdí, že záporák bude mít žluto-černý kostým a bude se jednat o verzi záporáka zvaného jako Crossfire, avšak Badass Digest jde o krok dál rovnou říká, že žluto-černý bratranec nebude Crossfire ale Yellowjacket!

V komiksech je Yellowjacket jednou z mnoha maskovaných identit Hanka Pyma, ve filmu, zdá se, by měl být naprosto samostatnou entitou. Jeho schopnosti jsou podobné těm Ant-Manovým - také se umí zmenšovat a využívá technologických předností speciálního obleku. Ztvárnit by jej měl Patrick Wilson. Yellowjacket se na vás culí na titulce.

Na závěr pak pro vás máme několik slov od Kevina Feigeho, ředitele Marvelu, který se konečně vyjádřil ke změně režiséra. S premiérou Ant-Mana se stále počítá na 16.7. 2015, natáčení začne letos v srpnu. Do té doby mají nový režisér Peyton Reed s novým spoluscenáristou Adamem McKayem čas upravit "některé části" původního scénáře, který připravili Edgar Wright a Joe Cornish. Jádro Wrightova příběhu by mělo zůstat nezměněné a Feige věří, že se od nových tvůrců dočkáme toho nejlepšího možného Ant-Mana, jakého svedou připravit.

Zdroje: Joblo, Jeff Sneider, Badass Digest, Total Film

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest