7 DC filmů, které Warner chystá

7 DC filmů, které Warner chystá | Fandíme filmu
Kdo všechno se na nás chystá po Justice League?

Marvel má údajně naplánované filmy až do roku 2028, ale vypadá to, že DC se konečně také pouští do hry. Podle nejnovějších informací uvidíme v květnu 2016 Batman v Superman, v červenci 2016 Shazama, na vánoce 2016 Sandmana, v květnu 2017 Justice League, v červenci 2017 Wonder Woman, na vánoce 2017 týmovku Flashe s Green Lanternem a v květnu 2018 Muže z oceli 2!

V roce 2016 se mohli objevil také Metal Men a Suicide Squad, ale oba projekty nakonec z plánů zmizely. Batman v Superman údajně nebyl odsunut kvůli údajným zdravotním potížím Bena Afflecka či přepisování scénáře, ale proto, že Warner chtěl do filmu vložit velké množství cameí, která v té době ještě nebyla obsazená. Jak víme, ve filmu se má objevit Cyborg, dále ale také Flash a snad i Green Lantern, o kterých se v minulosti spekulovalo. Lanterna nemá hrát Ryan Reynolds. V Justice League prý uvidíme Aquamana.

Masivní novinky by údajně měl Warner ohlásit na letošním Comic-Conu v San Diegu. Do té doby se samozřejmě jedná jen o spekulace, nicméně je pravda, že zprávu přinesla Nikki Finke, zakladatelka serveru Deadline, jednoho z renomovaných hollywoodských zpravodajů, která čerstvě založila nový server a nedovedu si představit, že by na něm svou úplně první novinku neměla řádně proklepnutou.

Ke zprávě připravujeme další komentář.

Zdroj: Nikki Finke

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest