Ant-Man: noví kandidáti na režii

Ant-Man: noví kandidáti na režii | Fandíme filmu
Marvel vybírá náhradu za Edgara Wrighta. AKTUALIZOVÁNO potřetí: Další zvrat ve vývoji událostí.

AKTUALIZACE 3: A telenovela pokračuje! Potom, co se několik spolehlivých hollywoodských zpravodajů shodlo, že je vše na dobré cestě k tomu, aby se filmu ujal Adam McKay, Hollywood Reporter několik hodin na to oznamuje, že McKay ukončil vyjednávání a rozhodl se, že film režírovat nechce. Takže co teď? Chopí se režie Thurber nebo Fleischer? Bude hledání režiséra pokračovat? Možná už bych se nedivil ani spekulacím o tom, že je to celé možná jenom hra a Marvel se pokouší zdánlivě zmatečným vývojem událostí zamaskovat, že se ve skutečnosti chystá celý projekt úplně zrušit...

AKTUALIZACE 2: Jen pár hodin po zprávě, že předním kandidátem na režii Ant-Mana je Rawson Thurber, se dozvídáme, že daleko větší šance má Adam McKay. Marvel chce ukořistit právě jeho a Thurberovo jméno na veřejnost uvolnil nejspíš proto, aby McKaye dotlačil k rychlému podpisu. Studio se s Thurberem ani Rubenem Fleischerem (třetím možným adeptem) zatím nesešlo, oba pány mělo v záloze pouze pro případ, že by McKay nabídku odmítl. Vše by mělo nasvědčovat tomu, že McKay zájem má. Zprávu potvrzují AICN, The Wrap a Variety. Vizuální stránka filmu a storyboardy akčních scén jsou připravené už Edgarem Wrightem a měly by být využity, McKayovým úkolem bude především přepracování příběhových elementů, které se studiu nezamlouvaly. Edgar Wright napsal příběh o polepšeném kriminálníkovi a podle dostupných informací se studio zaleklo a chce z postavy udělat daleko jednoznačnějšího klaďase.

AKTUALIZACE: The Wrap tvrdí, že podle jeho zákulisních zdrojů je nejsilnějším kandidátem Rawson Thurber. Čeká nás v brzké době oficiální oznámení?

Původní text: Když Marvel ukončil spolupráci s režisérem Edgarem Wrightem, zároveň ohlásil, že se snaží najít náhradu v co nejkratším možném termínu, aby se Ant-Man stihl připravit v původním časovém horizontu. Týden na to známe tři z možných kandidátů. Jsou jimi Rawson Thurber, Adam McKay a Ruben Fleischer. Rawson Thurber prorazil s bláznivou komedií Vybíjená a loni zazářil s Millerovými na tripu. Momentálně jedná s Disneym (mateřskou společností Marvelu) o natáčení komedie Overnight. Adam McKay (Zprávař 1 a 2, Bratři z donucení) už v minulosti spolupracoval s Paulem Ruddem, představitelem Ant-Mana, se kterým točil oba díly Zprávaře. Ruben Fleischer má ze tří uvedených pánů nejvíc zkušeností s natáčením akce, režíroval například Zombieland nebo Gangster Squad. Zvažováni prý jsou (byli) i další kandidáti, mezi nimi potenciálně Jonathan Levine (Warm Bodies, 50/50), který však od srpna bude natáčet komedii Xmas.

Zprávu přinesl The Hollywood Reporter, podle informací serveru Latino-Review (který v posledním týdnu vynesl z Marvelu hned několik později potvrzených zpráv) už je studio prakticky rozhodnuté, rozmýšlí se mezi posledními dvěma kandidáty. Ať už nakonec zakázku dostane jeden z uvedených pánů nebo někdo jiný, na uvedených jménech je patrné, že Marvel hledá primárně komediálního režiséra, navíc takového, který by byl schopný alespoň částečně vzít Wrightem položené základy za své. A to je určitě dobrá zpráva.

Zdroje: AICN, The Wrap, The Wrap II, Variety, Badass Digest, THR, THR II, Latino-Review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest