Zprávař 2: Natáčení začalo

Zprávař 2: Natáčení začalo | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Anchorman 2 už se točí, máme pro vás fotky z natáčení, zápletku i kompletní obsazení.

Jako blesk z čistého nebe působilo vloni v březnu oznámení Willa Ferrella, že se po dlouhých letech a intenzivním naléhání fanoušků přeci jen natočí pokračování filmu o svérázném hlasateli zpráv Ronu Burgundym a jeho zpravodajském týmu. Od tohoto okamžiku tempo přívalu novinek neustává, ještě donedávna se nejvíce řešilo zejména herecké obsazení. Nyní začíná pro fanoušky období ještě zajímavější. Před pár dny se začalo natáčet a tak bude oficiálních i amatérských fotek a videí už jen přibývat.

V době vydání naší první zprávy o natáčení dvojky se mnoho definitivních informací o filmu nevědělo. V průběhu následujících měsíců se tak vyjasnilo plno věcí. Celý název filmu je Anchorman: The Legend Continues a předně je třeba říci, že se sejde kompletní herecké obsazení zpravodajského týmu Kanálu 4 z prvního dílu. To je pro většinu fanoušků prvního dílu výborná zpráva.  Znamená to tedy, že se do své role vrátí nejen Will Ferrell, ale i Paul Rudd jakožto reportér v terénu, David Koechner si opět zahraje televizního sporťáka a sympatický Steve Carell se znovu objeví v roli hlasatele počasí s nižším IQ. Roli Veronici si zopakuje Christina Applegate a nově se ve filmu předvede i James Marsden (X-Men, The Box), v roli hlavního soupeře a rivala Rona Burgundyho.

Herecké obsazení je jedním z lákadel tohoto filmu. Režisér Adam McKay již první díl vyšperkoval několika camey (Jack Black, Ben Stiller, Danny Trejo, Vince Vaughn), stejné plány má režisér i pro druhý film. Tou největší hvězdou v tomto směru nebude nikdo menší než Harrison Ford. Zpráva stará pár dní jistě ještě přiživila už tak velké očekávání fanoušků filmu. Harrison by měl ve snímku ztvárnit legendárního hlasatele zpráv z New Yorku.

Zatímco v prvním díle se musel Ron Burgundy vyrovnávat s konkurencí v redakci  zpravodajství v podobě inteligentní a přitažlivé Veronici, v pokračování bude on i celý jeho zpravodajský tým vystaven úplně nové situaci. Celé zpravodajství totiž projde výraznou proměnou a změní se v celodenní, 24 hodinové vysílání zpráv. Jak se s touto revolucí Ronův tým popere a jaký vliv bude mít na jejich duševní zdraví a soukromý život, o tom všem pokračování slibuje pojednávat. Film se navíc nebude odehrávat pouze v Burgundyho oblíbeném San Diegu, ale rovněž také v New Yorku, který je podle vyjádření režiséra McKaye pro každého hlasatele zpráv tím nejzaslíbenějším městem.

Poněkud nečekaná dějová linka nejspíš přibude i u duševně retardovaného Bricka. Vrátit tohoto odborníka na počasí do reálných mezí a probudit v něm lásku se pokusí další nová tvář ve filmu, Kristen Wiig (Ženy sobě, Paul). Jaké romantické dialogy ji s Brickem čekají se dá odtušit po zhlédnutí prvního teaseru, který sice o ději neprozrazuje nic, zato však dokazuje, že jsou všichni pánové stále těmi největšími machry ve svém oboru.

Scénář k novému Anchormanovi se původně psal jako divadelní muzikálové představení pro Broadway. Režisér Mckay plánuje ve filmu použít některé již napsané písně a tak se dost dobře může stát, že si Will Ferrel s Christinou Applegate ve filmu střihnou duet a že i ostatní herci vyjádří své pocity pomocí zpěvu.

Film bude mít v Americe premiéru 20. prosince letošního roku. Čeští fanoušci si zatím můžou užít jen zmíněný teaser a jeden oficiální plakát. Teaser Vás sice nějak zvlášť nerozesměje, avšak jako takové prvotní upozornění na film jistě postačí.

Zprávař 2: První teaser

 

Zdroje: MTV, Buzz Shugar, Collider, Access Atlanta, Screen Rant

Galerie: 6

Zprávař 2: Natáčení začalo | Fandíme filmu Zprávař 2: Natáčení začalo | Fandíme filmu Zprávař 2: Natáčení začalo | Fandíme filmu Zprávař 2: Natáčení začalo | Fandíme filmu Zprávař 2: Natáčení začalo | Fandíme filmu Zprávař 2: Natáčení začalo | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest