Justice League jako multietničtí ochránci národů

Justice League jako multietničtí ochránci národů | Fandíme filmu
Čeká nás černý Lex Luthor a batmobil ze čtyřicátých let?

Justice League je ještě hodně daleko a žádná z dosavadních zpráv o filmu se prozatím nepotvrdila. Ostatně ve Warneru v posledních měsících teprve doladili Batman vs. Superman, takže Justice League se dost možná stále ještě mění a vyvíjí. Server Think McFly Think však tvrdí, že aktuální informaci o filmu má od svého spolehlivého zdroje, který v minulosti z Warneru vynesl pár později potvrzených zpráv o několika komiksových filmech i seriálech.

Podle zdroje má být Justice League koncipována jako „superhrdinská OSN“. Superman je imigrant z vesmíru, takže reprezentuje celou Zemi, Batman v podání Bena Afflecka reprezentuje Spojené státy, do role Wonder Woman byla obsazena herečka z Izraele a třeba Flashe by prý měl hrát hispánec. Etnickou rozmanitost máme čekat i u vedlejších postav. Už v Muži z oceli jsme se dočkali černého Perryho Whitea a Warner údajně hledá také černého Lexe Luthora! Žhavým kandidátem byl údajně Denzel Washington (jak jinak), ale jednání prý nedopadla a kdyby nebyl Idris Elba spojený s Marvelem, dostal by prý nabídku také on. Aktuálním kandidátem by podle TMT měl být černošský herec ze seriálu Arrow. V úvahu tedy připadají dva, David Ramsey (postava John Diggle) anebo ještě lépe Colin Salmon (postava Walter Steele), který podle mě v sobě určité Luthorovské kvality má. Zatím rozhodně není pevně dáno, že Lexe opravdu ztvární herec tmavé pleti, nicméně po tom, jaká se strhla nevole vůči černému Human Torchovi v rebootu Fantastické čtyřky, by bylo zajímavé sledovat, s jakou odezvou by se setkal černoch v ještě známější roli.

Co se nového Batmobilu týče, momentálně jej připravuje automobilka GM, která má vůz dokončit do února, kdy má v Detroitu začít natáčení. Podle starších zvěstí by mohl nový Batmobil připomínat Cadillac, možná dokonce ten, který Batman používal v seriálu ze čtyřicátých let minulého století. V žádném případě však nemáme čekat obrněné vozidlo ve stylu Nolanova Tumbleru.

Zdroje: Think McFly Think, BOF I, BOF II, All Sci-fi

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest