The Anomaly: Sci-fi o kontrole mysli

The Anomaly: Sci-fi o kontrole mysli | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Ian Somerhalder si odskočil od Upířích deníků ke sci-fi z nedaleké budoucnosti. Přehrajte si první trailer.

Jméno Ian Somerhalder určitě nebude většině milovnic romantického nadpřirozena neznámé. Somerhaldova herecké kariéra se skládá převážně z účinkování v televizních seriálech, jako jsou třeba Ztraceni, kde si zahrál záchranáře Boona. Pak ale přišly Upíří deníky a jeho popularita vystřelila prudce vzhůru. V seriálu ze světa nadpřirozených bytostí propůjčil svou tvář upírovi Damonu Salvatore, kterému by jistě ráda podlehla kdejaká dívka a žena. Letos bude americký herec k vidění v jedné z rolí ve sci-fi thrilleru The Anomaly

Příběh pojednává o traumatizovaném bývalém vojákovi Ryanu Reeveovi, jenž se octne v zajetí v jedoucím naklaďáku, který míří neznámo kam. Reeve se dozvídá, že má jen několik minut na to, aby zjistil, kdo vlastně je, co se děje a kdo vězí za jeho uvězněním. Jeho minulost je zahalena tajemstvím a brzy přijde na to, že někdo si pohrával s jeho myslí. A právě ovládaní mysli by mohlo změnit celý svět. Hra na kočku a na myš může začít.

Anomálii natočil herec, scenárista a producent v jedné osobě Noel Clark (Doktor Who, Star Trek: Do temnoty) loni v Londýně a ztělesnil hlavní roli Ryana. Film je popisován jako velmi originální akční thriller zkoumající problémy globálního terorismu. Scénář sepsal Simon Lewis. Do snímku se dále nechali zlákat Brian Cox (X-Men 2, RED 1,2), Alexis Knapp (Ladíme! Projekt X) a Luke Hemsworth, nejstarší z bratrů Hemsworthových. Somerhalder podle všeho ztvární záporáka. Premiéra je zatím ohlášena jen v Británii, kde se koná 4.7..

Před pár dny vyšel první trailer a při prvním zhlédnutí mne nijak neoslovil. Až když jsem si ho přehrál víckrát za sebou, tak mě docela zaujal. Schválně, jak zapůsobí na vás. 

The Anomaly: Trailer

 Zdroje: Deadline, Digital Spy, The Vampire Diares CanadaAce Showbiz

Galerie: 5

The Anomaly: Sci-fi o kontrole mysli | Fandíme filmu The Anomaly: Sci-fi o kontrole mysli | Fandíme filmu The Anomaly: Sci-fi o kontrole mysli | Fandíme filmu The Anomaly: Sci-fi o kontrole mysli | Fandíme filmu The Anomaly: Sci-fi o kontrole mysli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest