Triple Nine: Režisér Lawless chystá krimi thriller

Triple Nine: Režisér Lawless chystá krimi thriller | Fandíme filmu
Výtečně obsazená parta zlodějů se pokusí zabít nevinného policajta, aby zamaskovala svou komplikovanou loupež.

999 je kód, který ve Spojených státech použije policista ve chvíli, kdy potřebuje okamžitou pomoc. Kriminální heist thriller Triple Nine pojednává o organizované skupině zlodějů (podle některých zdrojů zkorumpovaných policistů), kteří plánují komplikovanou sérii loupeží napříč celým městem. Aby se jim plán vydařil, musí jako zástěrku zastřelit na druhé straně města nic netušícího mladého policistu.

Mladého policistu by si měl zahrát Casey Affleck (Gone Baby Gone, Out of the Furnace), zkorumpovaného kolegu, který na něj ušije boudu, by měl ztvárnit Michael B. Jordan (Fruitvale Station, Kronika). Christoph Waltz by měl ztvárnit Affleckova strýčka, detektiva, který loupež vyšetřuje, Chiwetel Ejiofor (12 let v řetězech) má hrát mafiánského bosse, který celou akci naplánoval a pokud jí ostatní pracovní povinnosti dovolí, mafiánovu manželku, která nenápadně tahá za nitky, ztvární Cate Blanchett.

O projekt se obecně zajímají současní prominentní herci, kolem Triple Nine se točila taková jména, jako Shia LaBeouf, Chris Pine nebo Charlie Hunnam a do vedlejších rolí by mělo přibýt ještě několik známých tváří. Scénář napsal nezkušený Matt Cook, avšak režie se chopil výrazný australský talent John Hillcoat, který se uvedl netradičním westernem Proposition, pokračoval postapokalyptickou Cestou a zdaleka nejvíc diváků se o něm dozvědělo díky loňské gangsterce Lawless (Země bez zákona). Natáčení začne příští rok.

Zdroje: The Wrap, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest