Expendables 3: Nový teaser trailer je online

Expendables 3: Nový teaser trailer je online | Fandíme filmu
AKTUALIZOVÁNO: Nový teaser byl oficiálně zveřejněn v HD.

AKTUALIZACE: Teaser je venku už i oficiálně, ale platí pořád to co jsem říkal o pirátské verzi - Zatím jde pořád jenom o výčet hrdinů, na pořádnou upoutávku stále čekáme.

Tak jsme se dočkali. Prozatím jenom nějaké uniklé verze a na tu oficiální stále čekáme, nicméně i tak je patrné, že nová upoutávka opět prakticky vůbec nic neukáže, jenom znovu shrne, kdo všechno ve filmu hraje. Se sledování neotálejte, teaser bude jistě brzy smazán.

Expendables 3: Teaser trailer

Ve třetích Expendables Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) a zbytek týmu čelí Conradu Stonebanksovi (Mel Gibson), který před lety spolu s Barneym Expendables zakládal. Ze Stonebankse se stal nelítostný obchodník se zbraněmi a někdo, koho Barney musel zabít. Tedy alespoň si myslel, že ho zabil. Stonebanks unikl smrti a snaží se s Expendables skoncovat. Ale Barney má jiné plány. Rozhodne se, že proti staré krvi může bojovat jedině nová krev a nabere do týmu několik nových členů, kteří jsou mladší, rychlejší a vyznají se v technologiích. Z poslední mise se tak stává souboj staré školy s novou školou a na Expendables čeká zatím nejosobnější bitva. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 14.8.2014.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest