Tell: Milo Ventimiglia v drsném thrilleru

Tell: Milo Ventimiglia v drsném thrilleru | Fandíme filmu
Hvězda seriálů jako Heroes nebo Gilmorova děvčata, se zaplete do špinavých kšeftů.

Milo Ventimiglia na sebe poprvé výrazně upozornil v seriálu Gilmorova děvčata a transformaci z milého chlapce v drsného hrdinu nezažil jen v neméně populárních Heroes. Milo si v poslední době vybírá poněkud drsnější role, než v jakých jsme byli zvyklí jej vídat, a výjimkou není ani nově chystaný thriller Tell.

Ventimiglia si zahraje podvodníčka, kterému se povede ukrást 1 milion dolarů. Ještě, než si peníze může vybrat, zatknou ho a putuje do vězení. Po propuštění zjistí, že si na peníze brousí zuby víc lidí, než on sám: Jeho bývalá manželka, partner, který má za to, že mu něco dluží, jelikož jej zradil, policista, který na něj dohlíží po propuštění z basy, a dva další zkorumpovaní policisté. Proto musí podvodník Tell vymyslet způsob, jak se chytře dostat k penězům sám a všem zmizet. Film prý stojí na pomezí mezi chytrým konverzačním dramatem a akčním filmem.

Milo Ventimiglia (který se chopil také role producenta) není jediný herec z tohoto filmu, kterého můžeme znát z televizních obrazovek. Jeho ex-manželku ztvární Katee Sackhoff z Battlestar Galactica, Jason Lee, kterého můžete vidět na první fotce z filmu v galerii, je zase známý ze seriálu Jmenuju se Earl a Alan Tudyk hrál například v seriálu Dům loutek. Filmu se upsali také Robert Patrick (Terminátor 2), John Michael Higgins (Yes Man) a Oscar Nuňez (Kancl). Na režisérské židli se usadil  J. M. R. Luna, který zatím natočil pouze film Stripped. Jeho profil na Československé filmové databázi sice nebudí moc velkou důvěru, ale můžete Tella brát jako jeho cestu, jak si napravit reputaci. Indie film je momentálně v post-produkci a představí se divákům již tohle léto. Fotka na titulce je ilustrační, v galerii najdete první obrázek přímo z filmu.

Zdroje: Collider, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest