Veronica Mars: Plnohodnotný trailer

Veronica Mars: Plnohodnotný trailer | Fandíme filmu
Film financovaný fanoušky si razí cestu do kin. AKTUALIZOVÁNO o plakát

Minulé jaro způsobila docela nenápadná kampaň bojující za Veronicu Mars pořádný rozruch. Sbírka na oživení kultovního seriálu a jeho přenesení na stříbrné plátno ukázala sílu internetu a naznačila možný budoucí směr financování nízkorozpočtových snímků. Všechny klady i zápory, které to sebou přináší, jsme pro vás rozebrali v našem článku.

Všechny produkční práce jsou hotovy a my si nyní můžeme konečně vychutnat první trailer, lákající nás na návrat do světa plného známých tváří. Poslední věta pregnantně vystihuje, co přesně nás čeká. Nový trailer totiž vsází na osvědčenou kartu – nostalgii. Když byl seriál nedobrovolně ukončen po třech odvysílaných řadách, bylo jasné, že sága blonďaté Nancy Drew za sebou zanechala spoustu nezodpovězených otázek a divák mohl jenom hádat, kam se budou osudy jednotlivých postav dále ubírat.

V nadcházejícím filmu se posunujeme dopředu v čase o 10 let. Veronica právě dokončila práva na Columbijské Univerzitě a začíná svou kariéru v New Yorku. Právě v tom momentě dostane telefonát od svého bývalého přítele Logana, který byl obviněn z vraždy své přítelkyně. Problém je v tom, že Veronica už nechce mít se svým detektivním „já“ nic společného. Aby toho nebylo málo, ve stejném období se chystá sraz absolventů střední školy. Vrátit by se tak měli prakticky všichni, kdo měli s původním seriálem něco společného.

Zápletka zní poměrně jednoduše. Na druhou stranu Veronica nebude útočit na filmová ocenění. Je to nostalgické ohlednutí pro všechny fanoušky, kteří strávili všechny ty roky v příjemné společnosti plejády barvitých a zajímavě vykreslených postav, řešící zdánlivě banální případy městské smetánky a vyděděnců. A přesně tak bychom k tomu měli přistupovat. Premiéra v USA je naplánována na 14. března. Těžko soudit, zda se dočkáme uvedení i v tuzemských kinosálech. Nejhorší variantou je možnost, že si budeme muset počkat na vydání DVD a Blue-ray.

Veronica Mars: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest