Fantastická čtyřka obsazena

Fantastická čtyřka obsazena | Fandíme filmu
Nejhorší noční můry konzervativních fanoušků se naplnily. AKTUALIZACE: Herci o svém obsazení.

AKTUALIZACE: Ještě ráno Kate Mara v interview uváděla, že zatím oficiálně neví, zda roli skutečně dostala a čeká, až se Los Angeles vzbudí, aby mohla zavolat svému agentovi a optat se, proč novináři vědí víc než ona. V poledne už herečka spokojeně tweetovala: "Cítím se neviditelná...krásně neviditelná :)". Michael B. Jordan na svůj Instagram pověsil čtyřku, kterou můžete vidět dole v galerii a doplnil jednoduché: "Flame on"!

Původní text: Všechny velké hollywoodské zpravodaje opakují stejná jména - Fantastická čtyřka je prakticky obsazena. Definitivně můžeme počítat s Michaelem. B. Jordanem v roli Human Torche. Michael s režisérem Trankem spolupracoval už na filmu Kronika, upozornil na sebe seriálem Friday Night Lights a kritické uznání si vysloužil dramatem Fruitvale Station. Jordan je s filmem spojován už prakticky od začátku a zároveň právě jeho jméno vyvolává největší kontroverze. Řada fanoušků se nemůže přenést přes skutečnost, že původně bílou postavu bude hrát černoch. Osobně věřím, že si charismatický a talentovaný Jordan rychle získá všechny pochybovače na svoji stranu. Jordan byl podle aktuálních informací ve studiu vázán dlouhodobou smlouvou, takže o jeho obsazení nemohlo být nejmenších pochyb.

Definitivně obsazená už by měla být i role Invisible Girl. Mladou hrdinku ztvární Kate Mara, známá především z aktuálního seriálového fenoménu House of Cards. Také Mara byla jednou z nejžhavějších kandidátek už delší dobu. Mistra Fantastica má také už poměrně dlouho hrát Miles Teller, který momentálně sbírá jeden úspěch za druhým (kriticky ceněné filmy Whiplash a The Spectacular Now), a studio o něj stojí, do velké míry díky jeho skvělé chemii se zbytkem týmu. U Tellera by však mohlo dojít k vážnému zádrhelu. Miles by měl v době natáčení Fantastické čtyřky točit pokračování Divergence - Rezistenci. Pokud by se tak studiu Fox nepodařilo s konkurenční Lionsgate vyjednat takový rozvrh, který by uspokojil obě strany, musela by se zřejmě za Tellera hledat náhrada.

Miles Teller - Kate Mara - Jamie Bell - Michael B. Jordan

Jediným překvapením celého castingu je jméno Jamieho Bella, které zaznívá v souvislosti s Fantastickou čtyřkou vůbec poprvé. Vedení studia prý nebylo spokojené s herci, kteří prošli kamerovými zkouškami (mluvilo se Christianu Cookeovi, Joshovi Gadovi nebo Noelovi Fisherovi), a tak byl na poslední chvíli povolán Bell, který je momentálně k vidění v Trierově Nymfomance, ale díky Tintinovi má už značné zkušenosti také s natáčením v motion capture obleku. Bell by měl ztvárnit roli digitálně vytvořeného muže z kamene - The Thing. V případě Bella ještě musí dojít k právnímu vyjednávání, avšak natáčení je za rohem, současné obsazení už by se tedy (snad s výjimkou Tellera) nemělo nijak měnit. Jakmile studio definitivně podepíše ústřední čtveřici, vrhne se do obsazování záporáků. Česká i slovenská premiéra filmu jsou ohlášeny na 18.6. 2015.

Zdroje: Variety, The Wrap, Deadline, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest