Fantastická čtyřka se odkládá

Fantastická čtyřka se odkládá | Fandíme filmu
Tak dlouho jsme se o přípravách filmu dozvídali rozpačité zprávy, až se potvrdilo, že produkce potřebuje delší čas na přípravu.

Doposud měl remake Fantastické čtyřky datum premiéry stanovené na 6.3. 2015. Natáčení mělo podle nejstarších zvěstí v kanadském Vancouveru začít dokonce už loni v červnu! A pak bylo ticho po pěšině, sem tam se proslechlo, že studio hledá herce nebo ladí scénář. Zjevně ladí dodnes, protože se na veřejnost dostala zpráva, že film nakonec uvidíme až 19.6. 2015. Pokud by všechno šlo (konečně) hladce, natáčení by mohlo podle nepříliš důvěryhodných zvěstí ze sociálních sítí začít v březnu 2014 v americkém státě Louisiana.

A co produkci tak zdržuje? Žádný oficiální, nebo alespoň seriozními zpravodaji potvrzený důvod neexistuje, avšak podle posledních divokých drbů se prvotní scénář remaku tak strašně podobal Whedonovým Avengers, že jej zkrátka bylo nutné od základů přepsat. Pokud byste chtěli nepříliš důvěryhodné zvěsti prozkoumat detailně, zamiřte na ComicBookMovie, je to docela výživné čtení.

Zdroje: CBM, Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest