Fantastická čtyřka: Našel se Mr. Fantastic?

Fantastická čtyřka: Našel se Mr. Fantastic? | Fandíme filmu
Natáčení Čtyřky se blíží, nejvyšší čas obsadit hlavní role. AKTUALIZOVÁNO o další castingové novinky.

AKTUALIZACE: Podle Variety Simon Kinberg dokončil revizi scénáře a koncem měsíce začnou testy s užším okrume herců. Do role Human Torch by opravdu měl být potvrzený Michael B. Jordan, který se testů ale také zúčastní, aby bylo patrné, s kým bude mít nejlepší chemii. Dalšími kandidáty na roli Mr. Fantastica jsou vedle Milese Tellera už dřív avizovaný Kit Harington (Jon Snow z Hry o trůny) a Richard Madden (Robb Stark ze Hry o trůny). O roli Invisible Woman se prý (stejně jako podle starších zpráv) ucházejí Kate Mara (House of Cards) a Saoirse Ronan (Hanna, Pokání). O Thingovi zatím ani slovo, podle starších informací by se o jeho roli mohl ucházet Noel Fisher (Twilight, nové Želvy Ninja, seriál Shameless).

Původní text: Fantastická čtyřka se 31.3. začne konečně natáčet, a tak bychom se měli konečně dozvědět, kdo si vlastně kvarteto superhrdinů zahraje. Doposud bylo zřejmé snad jen to, že by čtyřka měla být výrazně omlazena a podle toho, jak často se jeho jméno objevuje v médiích, by si roli Human Torch mohl zahrát Michael B. Jordan. Teď se zdá, že máme jasno i v obsazení Mr. Fantastica. Už loni se spekulovalo, že by se úlohy mohl zhostit Miles Teller. Teď na festivalu v Sundance dostal přímou otázku, zda roli bude opravdu hrát, načež herec odpověděl, že by to mělo být na pořadu dne v nejbližších týdnech. O definitivní potvrzení se tedy nejedná, avšak kdyby herec s projektem neměl nic společného, nic by mu nebránilo svou účast jednoznačně popřít.

Teller rychle roste v jednoho z nejzajímavějších herců svojí generace. Momentálně na Sundance dělá dobrý dojem v bubenickém snímku Whiplash a loni na sebe skvěle upozornil v indie romanci The Spectacular Now. Jeho obsazení do mladší verze Fantastické čtyřky by tedy nebylo vůbec k zahození.

Zdroje: Variety, Punch Drunk Critics

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest