Fantastická čtyřka: Dr. Doom by mohla hrát žena

Fantastická čtyřka: Dr. Doom by mohla hrát žena | Fandíme filmu
A obsazení by se konečně mohl dočkat i The Thing. AKTUALIZOVÁNO o vyjádření režiséra Tranka.

AKTUALIZACE: Režisér Josh Trank popřel na svém Twitteru napsal, že spekulace o změně pohlaví jsou naprosto mimo. Teď je otázka, jestli Dr. Dooma neuvidíme vůbec nebo jej uvidíme jako muže... Konzervativní fanoušci každopádně mohou v klidu spát.

Konzervativní fanoušci Fantastické čtyřky se ještě ani nestačili vzpamatovat z představy, že Human Torch bude s největší pravděpodobností hrát černoch Michael B. Jordan (potvrzují to další a další zdroje) a už aby se vypořádali s dalším šokem. Záporákem prvního filmu má být Dr. Doom a mohla by jej hrát žena! Tak či tak prý studio hledá nějakou známou tvář. Dále pokračuje obsazování ústřední čtveřice. Nejblíže roli Dr. Fantastic se zdá být Miles Teller, který momentálně zabodoval na festivalu v Sundance hudebním dramatem Whiplash a loni se skvěle předvedl v The Spectacular Now. Stoprocentně se role neujme Kit Harington, který se mezitím upsal jinému projektu.

O roli Invisible Woman se stále uchází několik kandidátek, aktuálně by to měly být Emmy Rossum ze seriálu Shameless a pořád ještě Kate Mara (seriál House of Cards), o které se ve spojitosti s filmem mluví už delší dobu. Údajné testování Saoirse Ronan a Elizabeth Olsen se nepotvrdilo. Dlouhou dobu nebylo slyšet o představiteli The Thing a najednou se nám novinky kupí jedna za druhou. Nejdřív se proslýchalo, že by drsňáka z kamene mohl ztvárnit Josh Gad, což ale sám herec i režisér Fantastické čtyřky Josh Trank zase rychle vyvrátili. Skutečně blízko by roli měl mít Christian Cooke, kterého byste mohli znát z filmu Cemetery Junction, popřípadě z nejnovější adaptace Romea a Julie. Castingy dále pokračují, a tak bychom se měli v nejbližších dnech a týdnech dočkat dalších jmen.

Zdroje: THR, Josh Trank, Josh Trank II, Josh Gad

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest