The Purge: Anarchy - První teaser trailer

The Purge: Anarchy - První teaser trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Den, kdy je vše dovoleno se blíží. Pusťte si upoutávku a koukněte na obrázky.

Ačkoliv na loňské Očistě (naše recenze) byla nejzajímavější asi zápletka, film byl dostatečně úspěšný na to, aby ji mohli tvůrci nadále rozvíjet. A to je dobře, protože tentokrát se na noc, kdy je veškerý zločin legální, podíváme z úplně jiného úhlu. Minule jsme sledovali, jak se středostavovská rodinka snaží přečkat násilnou noc v opevněném domě, napodruhé se podíváme přímo do běsnících ulic velkoměsta, skrze které se snaží dostat pár, jemuž se v tu nejméně vhodnou chvíli porouchalo auto.

Z upoutávky se zdá, že budeme muset překousnout celou řadu logických lapsů, nicméně jinak by výlet do města, kde momentálně neplatí zákon, nemusel být ani zdaleka nezajímavý. Frank Grillo (Warrior, Captain America 2), nejznámější člen obsazení, se sice trailerem zatím jenom krátce mihnul, nicméně ani se  Zachem Gilfordem (Friday Night Lights, Konečná) a Kiele Sanchez (Nikki z LOSTu) by nemusela být nuda - v tomhle případě jde přeci jen daleko víc o okolnosti, než o postavy. Obsazení doplňuje Michael K. Williams (Boardwalk Empire, Robocop). Film napsal a natočil autor jedničky, James DeMonaco. Mezinárodní premiéra je naplánována na konec letošního června, snad se dočkají fanoušci také u nás. Dole pod trailerem najdete první oficiální fotky.

The Purge: Anarchy - Teaser trailer

Zdroj fotek: Collider

Galerie: 3

The Purge: Anarchy - První teaser trailer | Fandíme filmu The Purge: Anarchy - První teaser trailer | Fandíme filmu The Purge: Anarchy - První teaser trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest