The Purge: Anarchy - Pokračování Očisty je na cestě

The Purge: Anarchy - Pokračování Očisty je na cestě | Fandíme filmu
Rok se s rokem sejde, a tak opět během jedné noci nebudou platit žádné zákony a lidé se změní v dravou zvěř.

Produkční společnost Blumhouse Productions je známá především svými nízkorozpočtovými horory, které jsou pro ně téměř zlatým dolem. Pokud se jim nějaká značka osvědčí, snaží se toho co nejvíc využít (Paranormal Activity, Insidous). Minulý rok nám do kin zavítal snímek Purge (naše recenze), vyprávějící příběh jedné rodiny, která se snaží přežít každoroční noc bez zákonů. Film s rozpočtem 3 miliony dolarů utržil jen v kinech téměř třicetkrát tolik a tak je pochopitelné, že musí přijít sequel pojmenovaný The Purge: Anarchy. Režie, scénář i produkce zůstanou prakticky beze změny. Hlavní slovo při natáčení bude mít opět James DeMonaco, jenž napsal i hlavní zápletku, zatímco o produkci se postarají již zmíněné Blumhouse Productions, Platinum Dunes a Universal Pictures. Jelikož bude The Purge: Anarchy spíše volným pokračováním, nejvíce změn se odehrálo v hereckém obsazení. O svůj život budou tentokrát bojovat Frank Grillo (Warrior), Zach Gilford (Last Stand), Michael K. Williams (12 Years a Slave), Kiele Sanchez (seriál Glades), Carmen Ejogo (Away We Go) a Edwin Hodge (Purge).

V prvním díle jsme mohli sledovat, jak se Ethan Hawke se svojí manželkou Lenou Headey a svými dětmi snaží přežít každoroční „očistu“, kdy se lidé utrhnou ze řetězu a mohou si po jednu noc dělat co se jim zachce. Děj se odehrával na předměstí, především v jejich zabezpečeném domě. V The Purge: Anarchy to tentokrát bude jinak. Podle dostupných informací se během nejnovější očisty podíváme do města, které se na jeden večer promění ve válečnou zónu, skrze kterou se bude muset skupina lidí dostat z bodu A do bodu B.

Premiéra filmu je naplánovaná na 20. června letošního roku (3.7. v ČR a SR) a podle serveru shocktillyoudrop.com se již brzy dočkáme traileru. Každopádně přesun do města by filmu mohl dodat ještě více napětí a akce. Nezbývá než jen doufat, že se z toho nebude Left 4 Dead bez zombií. Těšíte se na tento sequel a líbila se vám jednička?

Zdroje: Shock Till You Drop, Deadline, Fangoria

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest