Samuel L. Jackson bude jako Nick Fury rád pokračovat

Samuel L. Jackson bude jako Nick Fury rád pokračovat | Fandíme filmu
Šéfa S.H.I.E.L.D.u se jen tak nezbavíme.

Marvelu se už nejednou proslechlo, že ten či onen herec má komisků plné zuby a nejraději by se z barevných punčocháčů co nejdřív vyvléknul. Robert Downey Jr. se dokonce nechal veřejně slyšet, že už se na roli Tonyho Starka cítí dost starý a do budoucna to se svou účastí až tak růžově nevidí (prozatím Downeyho kontrakt zavazuje pouze k dalším dvěma pokračováním Avengers). Samuel L. Jackson to vidí úplně jinak.

Představitel Nicka Furyho před lety podepsal kontrakt na plných devět filmů, přičemž šest už si jich odkroutil a sedmý ho čeká co nevidět. Jmenovitě se Jackson ukázal v Iron Manovi, Iron Manovi 2, Thorovi, Captainu Amerikovi, Avengers a Captainu Amerikovi 2. Co nevidět začne natáčení Avengers 2. Co bude potom Jackson netuší, nicméně se nechal slyšet, že až mu kontrakt vyprší, vůbec se nebrání jeho prodloužení.

A proč by se také bránil, že? Samuel L. Jackson jednoduše JE Nick Fury (právě jeho vzhled inspiroval vzhled Nicka Furyho v komiksech řady Ultimate), takže by byl Marvel sám proti sobě, když by se roli pokoušel přeobsadit v době, kdy o ni Samuel stojí. A kdo jiný než Nick Fury by měl doposud neznámé hrdiny propojovat se zbytkem Marvel Universe? Šéf S.H.I.E.L.D.u superhrdiny verboval doteď, proč by s tím najednou přestával.

Navíc se můžete spolehnout, že výplata není malá a je třeba také brát v potaz, že se Jackson ve většině filmů moc nenadře. Přímo do akce se zapojí zřídkakdy, většinou mu stačí postávat někde ve velícím středisku a sem tam s někým hodit řeč. Pokud se tedy Marvel zase jednou neprojeví jako držgrešle, o Furyho s tváří Samuela L. Jacksona jednoduše hned tak nepřijdeme.

PS: Camea ve filmech se Jacksonovi do jeho kontraktu na devět natáčení počítala, cameo v seriálových Agentech S.H.I.E.L.D.u se evidentně nepočítá. Platí pro všechny ostatní stejné podmínky? Znamená to, že Mark Ruffalo už musí podle smlouvy hrát Hulka už jenom čtyřikrát? Že Chris Evans musí hrát Captaina Ameriku už jenom třikrát? Těžko říct, cokoliv bližšího se nejspíš o vypršení kontraktů jednotlivých herců dozvíme teprve ve chvíli, kdy to bude na pořadu dne. 

OPRAVA: Jackson podepsal smlouvu na devět natáčení až po prvním Iron Manovi, takže se Agenti SHIELDu do jeho již sedmi odkroucených štací zjevně počítají také.

Zdroj: Fandango

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest