Captain America 2: Autor předlohy chválí film do nebes

Captain America 2: Autor předlohy chválí film do nebes | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu nejnovější fotky z natáčení.

Captain America: Winter Soldier sice nenásleduje stejnojmenný komiks slovo od slova, avšak přímou inspiraci v žádném případě nezastírá. Autor komiksu, Ed Brubaker, byl na jedné komiksové akci tázán, co o filmu může prozradit a Brubaker nešetřil chválou. Nechyběly obraty jako „nejlepší marvelovka“ nebo „nejlepší souboje, jaké jsem kdy ve filmu viděl“. Brubaker se účastnil natáčení a viděl nějaký hrubý sestřih, nicméně i když může potvrdit, že jsou ve filmu některé scény doslovně převzaté z jeho sešitů, na výsledný film se zatím těší, jako kterýkoliv jiný smrtelník.

V Hollywoodu ruka ruku myje, takže Brubakerovy oslavné řeči asi nikoho nepřekvapí, zvlášť když film zvedne prodeje jeho komiksu, což ostatně potvrdil sám spisovatel. Nicméně kdyby se Edova slova chvály měla naplnit, nikdo by se asi nezlobil. Brubakerův Kapitán Amerika vyšel i v češtině a mohu potvrdit, že jde o vydařené čtení, takže minimálně s námětem by filmový Captain America 2 mít problémy neměl. Dole v galerii najdete obrázky z Los Angeles, kde během ledna probíhají krátké dotáčky, a fotku samotného Brubakera.

Zdroje: CBM, Bleeding Cool, IGN

Galerie: 4

Captain America 2: Autor předlohy chválí film do nebes | Fandíme filmu Captain America 2: Autor předlohy chválí film do nebes | Fandíme filmu Captain America 2: Autor předlohy chválí film do nebes | Fandíme filmu Captain America 2: Autor předlohy chválí film do nebes | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest